Gemeente Tilburg

Nummer
2010002BO
Datum
6 januari 2010

Alle subsidies op www.tilburg.nl

Digitaal overzicht van ruim 1.800 lokale, provinciale, landelijke en Europese subsidies

Vanaf 7 januari 2010 staat op www.tilburg.nl een subsidiewijzer. In deze digitale subsidiewijzer staan meer dan 1.800 subsidieregelingen. Naast de gemeentelijke subsidies zijn daar ook provinciale, nationale en Europese subsidieregelingen te vinden. Aanvragen
Voor een idee, activiteit of project op het gebied van kunst en cultuur, sport en vrije tijd, onderwijs en jeugd, wonen, milieu, internationale samenwerking, zorg en welzijn, evenementen of economie kan subsidie aangevraagd worden. Op www.tilburg.nl/subsidiewijzer staan alle voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen. Zoeken is mogelijk op onderwerp, specifieke regeling en op organisaties waar subsidie aangevraagd kan worden. Bij een groot aantal subsidies en regelingen is meteen het aanvraagformulier te downloaden. Alle subsidies worden up to date gehouden. Waarom een subsidiewijzer?
Wethouder Joost Möller (ICT): "Alle subsidies op één plek is overzichtelijk en een extra service voor de inwoners van Tilburg. In plaats van het internet af te zoeken naar de verschillende subsidies, kunnen zij alle mogelijke subsidies op één plek vinden. Van subsidiemogelijkheden voor mensen die willen starten vanuit een uitkering tot aan regelingen op het gebied van evenementen. Met de subsidiewijzer zetten we weer een volgende stap in de ontwikkeling van onze digitale dienstverlening." Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.