Singles tijdens Valentijnsdag niet alleen


DEN HAAG, 20100106 -- Valentijnsdag is bij uitstek de dag voor Cupido om zijn liefdespijlen uit te schieten en wel op de grootste party voor singles in de Sir Winston Club in Rijswijk. Vorig jaar was het een enorm succes. Ook dit jaar verwacht de organisatie dat er weer veel vrijgezellen komen dansen en sjansen. Enkele jaren geleden begon datingsite Have A Date met het organiseren van feesten voor singles, door de combinatie van goede muziek en een mooie locatie werd het concept al snel een groot succes.

Net als vorig jaar is ook dit jaar weer gekozen voor de Sir Winston Club in Rijswijk. Deze partylocatie past precies bij het concept van de singles feesten. Het is intiem en straalt een bepaalde luxe en kwaliteit uit. Daarnaast is het goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. En mocht je willen blijven slapen, er zijn twee hotels op loopafstand van de Club. Voor singles die even rustig willen praten is er het Grand Cafe en het Casino. Hier hoef je geen entree te betalen en kun je het geluk op een andere manier beproeven. Sir Winston is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar. De club ligt tegen het NS Station Rijswijk aan en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen aan het Kessler Park/ Lange Kleiweg 1 te Rijswijk. Er zijn in de nabijheid twee hotels: Bastion en Sir Winston Hotel. Het feest begint om 22.00 en duurt tot 04:00.

De singles feesten kenmerken zich door de perfecte mix van classics en dance. Omdat tijdens de feesten een brede doelgroep aanwezig is worden er diverse stijlen gedraaid. Zo komt iedereen aan zijn trekken en kan er nooit geklaagd worden over de muziek. Ook het volume van de muziek is afgestemd op het doel van de avond. Je moet immers ook nog met elkaar kunnen praten. Het is dus geen houseparty! Ook is het mogelijk om bij de dj een verzoekplaatje te vragen. Op 13 januari hebben we DJ Marcel Toet bekend van de Dance Classics Party's.

De doelgroep van de singles feesten ligt gemiddeld tussen de 21 en 40 jaar, mannen en vrouwen. Iedereen is welkom, of je nu op zoek bent naar een leuke flirt of serieuze relatie, alles is mogelijk. Als je maar respect hebt voor de keuze van een ander. Als geintje hebben we dit jaar de "Just Divorced" hoek waar net gescheiden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten die niet meteen een nieuwe partner zoeken maar wel leuke contacten. Er is veel vraag naar feesten en bijeenkomsten waar de nadruk niet zo ligt op `zoekende' personen.

Dat de Valentine Singles Party's een groot succes zijn blijkt wel uit de steeds uitverkochte feesten. Het televisieprogramma "De Wereld Draait Door" maakte twee jaar geleden al een reportage in discotheek Asta en het AD schreef een hele pagina over de zoektocht naar geluk tijdens het feest.

Om alvast in de agenda te zetten: Valentine Singles Party zaterdag 13 februari 2010 vanaf 22.00 uur. Kaarten in de voorverkoop bedragen 10 euro, tickets aan de deur kosten 15 euro. Blijf op de hoogte van alle updates rondom de Singles Party: word lid van haveadate.hyves.nl/ of www.haveadate.nl





Ingezonden persbericht