Sony Professional vernieuwt E-serie projectoren


BADHOEVEDORP, 20100106 -- Sony Professional vernieuwt zijn populaire assortiment draagbare projectoren van de E-serie. Er wordt een nieuw topmodel (VPL-EX130) en een WXGA step-up model (VPL-EW7) geïntroduceerd. Ook wordt met ingang van december 2009 het model VPL-ES7 met SVGA-resolutie (800x600) niet meer verkocht, waardoor het step-up model, de VPL-EX7 met XGA-resolutie (1024x768) Sony's voordeligste projector wordt. Sony ondersteunt daarmee de ontwikkeling in de branche naar een hogere beeldkwaliteit met XGA en WXGA als de nieuwe instapnormen.

Een nieuwe toevoeging en verbetering voor de E-serie
De aangepaste E-serie omvat de nieuwe VPL-EX130, een model dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen vanuit het MKB en onderwijsinstellingen. Deze superheldere projector heeft een indrukwekkende kleurenlichtopbrengst van 3000 lumen en een contrastverhouding van 700:1. Hierdoor is het apparaat bij uitstek geschikt voor het projecteren van levendige en haarscherpe presentaties in zowel kleine als grote vergaderruimten.

Tot de nieuwe modellen behoort ook de VPL-EW7, de perfecte overstap naar WXGA vanaf de VPL-EX7, met een verbeterd contrast met een helderheid van 2000 lumen. Bovendien is dit model klaar voor HDTV. Beide nieuwe projectoren zijn uitgerust met Sony's innovatieve BrightEra(TM)-technologie die het na verloop van tijd optredende kwaliteitsverlies van kleuren minimaliseert, zorgt voor een grotere helderheid en scherpere beelden. Ook resulteert deze technologie in een uitzonderlijke betrouwbaarheid en lange levensduur. De uitgebreide drie jaar PrimeSupport garantie is optioneel te verlengen naar vijf jaar.

Een projector voor elke zakelijke behoefte
De E-serie positioneert zich als een geschikte aanvulling op de onlangs geïntroduceerde D- en M-series, die samen een volledige scala aan opties bieden in drie verschillende gewichts- en uitrustingscategorieën. Ultramoderne 3-LCD BrightEra(TM)-technologie en robuuste verbindingsmogelijkheden in deze producten worden gecombineerd met de jongste normen op het gebied van energiebesparende eigenschappen om een toekomstbestendige uitrusting te waarborgen.

Over Sony
Sony is een innovatieve producent van audio-, video-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor zowel de consumenten als zakelijke markt wereldwijd. Sony staat bekend om zijn audiovisuele producten, zoals de BRAVIA LCD High Definition (HD) televisie, Cyber-shot digitale camera, Handycam-camcorder en Walkman MP3-speler alsmede de VAIO personal computers en professionele HD-uitzendapparatuur, met in het bijzonder de XDCAM HD. Sony biedt een complete end-to-end High Definition-productketen en is met elektronica, muziek, films, games en online ondernemingen een van de belangrijkste entertainmentmerken ter wereld. Wereldwijd werken bij Sony ongeveer 170.000 mensen.

Sony is langdurige verbintenissen aangegaan als officiële sponsor van de UEFA Champions League tot 2012, als Official FIFA Partner tot 2014 en als wereldwijde sponsor van de FIFA World Cup in 2010 en 2014. Sony inspireert hiermee miljoenen voetbalfans over de hele wereld.
Wereldwijde website van Sony: www.sony.net/
"Sony", "WALKMAN", "VAIO", "Cyber-shot", "Handycam", "BRAVIA" en "XDCAM" zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Corporation. Alle andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Over Sony Professional
Sony Professional, een afdeling van Sony Europe, is een toonaangevende leverancier van AV-/IT-oplossingen. Deze oplossingen zijn gericht op organisaties die werkzaam zijn in de mediabranche, netwerkvideobewaking, detailhandel, gezondheidszorg en de evenementen- en transportsector. Al meer dan 25 jaar biedt Sony Professional producten, systemen en applicaties om de creatie, bewerking en distributie van digitale audiovisuele content mogelijk te maken.
Sony's Professional Services afdeling, die systeemintegratie verzorgt, biedt zijn klanten toegang tot de deskundigheid en lokale kennis van professionals uit heel Europa. Samen met een netwerk van gevestigde technologiepartners levert Sony consultancy en oplossingen waar de behoeften van klanten centraal staan. Hierbij wordt de jarenlange expertise en state of the art technologie van Sony en zijn partners ingezet om de klant optimaal van dienst te zijn.
Meer informatie is te vinden op www.pro.sony.eu.

Volg Sony Professional via Twitter: www.twitter.com/sonyproeurope

Sony Professional





Ingezonden persbericht