MultiCopy kiest Neopost als Preferred Supplier


ALMERE, 20100106 -- Op vrijdag 4 december 2009 hebben MultiCopy Nederland en Neopost BV een Preferred Supplier contract ondertekend. MultiCopy kiest hiermee voor de high-tech oplossingen voor postverwerking van Neopost. Oplossingen die nu voor iedere Nederlandse MultiCopy vestiging tegen gunstige voorwaarden beschikbaar zijn.

Op vrijdag 4 december hebben Hans de Jong, Algemeen Directeur van Neopost BV en Jan Withaar, Directeur Franchising bij MultiCopy Nederland hun handtekening onder een Preferred Supplier contract gezet. Dit contract schept een raamwerk waarbinnen alle 80 MultiCopy vestigingen in Nederland met Neopost zaken kunnen doen. Het gaat hierbij om het complete producten- en dienstenaanbod van Neopost, variërend van frankeer- en couverteermachines tot software voor vormgeving en consultancy in de vorm van de Neoscan.

Withaar: "Ik ben blij met Neopost als preferred supplier. Direct mail wordt namelijk een steeds belangrijker communicatiemiddel voor bedrijven en organisaties. Wij bieden onze klanten op dit gebied een compleet pakket van concept en ontwerp tot couverteren en verzenden. Onze DM omzet groeit explosief. Daarvoor is goede apparatuur nodig die aansluit bij de wensen van onze vestigingen. Neopost biedt die".

MultiCopy
MultiCopy neemt al meer dan 36 jaar een toonaangevende marktpositie in voor innovatieve drukwerkoplossingen voor kleine en grote ondernemingen. Met bijna 80 vestigingen in Nederland maakt MultiCopy deel uit van Franchise Services Inc., de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van drukwerk, kopieën en digitale diensten. Wereldwijd telt deze organisatie circa 1.000 vestigingen in ruim 23 landen.

NEOPOST
NEOPOST is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootste leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 15 landen en meer dan 5.400 medewerkers. In 2008 werd er een jaaromzet behaald van €918 miljoen. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerapparatuur en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris.

Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com





Ingezonden persbericht