Nieuwe website voor Van Duuren


VIANEN, 20100106 -- Van Duuren Districenters lanceert vandaag haar volledig vernieuwde website. Met de nieuwe site kan de transporteur uit Vianen haar relaties nog beter informeren over diensten, bestemmingen en innovaties.

Van Duuren Districenters bevindt zich in een fase van snelle ontwikkelingen. Het aantal bestemmingen waarop gereden wordt neemt snel toe, de bedrijfsruimte is meermalen uitgebreid en het managementteam verwelkomde binnen een half jaar drie nieuwe leden.

"In zulke tijden van verandering is het van belang dat we onze relaties goed en adequaat kunnen informeren." zegt directeur Jeroen van Duuren. "Daarom was het nodig onze website te vernieuwen. Op onze nieuwe site treft de bezoeker veel meer informatie dan vroeger. Men kan snel alle praktische info over onze bestemmingen vinden. Maar we stellen bijvoorbeeld ook al onze medewerkers voor. Bovendien kan men online via tracking & tracing de zending volgen of snel een offerte opvragen. En via de nieuwssectie houden we onze relaties op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen het bedrijf."

Parallel aan de site is ook de maandelijkse online newsletter vernieuwd. Daarnaast heeft Van Duuren al enkele jaren haar eigen relatiemagazine Drive. "Nu de website ook helemaal up to date is beschikken wij over een uitstekende set communicatietools. Als aanvulling op de een-op-een communicatie met de klanten", benadrukt Jeroen van Duuren, "want die directe contacten vinden wij als familiebedrijf uiteindelijk het allerbelangrijkst."

De nieuwe website vindt u op www.vanduuren.nl

Over Van Duuren Districenters
Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 36 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren Districenters over 381 afleverdepots van waaruit 9.525 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor `Quality'. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.





Ingezonden persbericht