Hollandse chique in juwelencollectie By Jéh


Nieuwe voorjaarscollectie 2010 puur en in vorm

MAASLAND, 20100106 -- Juwelenmerk By Jéh uit Maasland heeft voor het voorjaar en de zomer 2010 een prachtige collectie juwelen ontworpen van zilver, edelstenen en parels. Het ontwerpersduo, Coby en Elselien van Buuren, hebben zich laten inspireren door de Hollandse polders, die gekenmerkt worden door strakke en opvallende vormen met ingetogen schoonheid. Het resultaat: Hollandse chique. Het frisse Hollandse model straalt pure elegantie uit met de sieraden van eigen bodem.

Zilver by Jéh; opvallende vormen
De ontwerpsters hebben voor het nieuwe seizoen een nieuwe lijn prachtige zilveren juwelen ontworpen. Deze kenmerken zich door de opvallende en grote vormen, de ambachtelijke uitstraling en het vakmanschap. Het zijn stuk voor stuk unieke juwelen. By Jéh verstaat de kunst van het Hollandse juwelenontwerp en laat vrouwen zich mooi voelen.

Ascopa by Jéh 2010: prachtige zomerse tinten
Voor de nieuwe Ascopalijn is gekozen voor 925 sterling zilver in combinatie met edelstenen en parels met witte, grijze en crème kleurschakeringen. Helemaal passend bij het seizoen en het modebeeld voor voorjaar en zomer 2010.

Over By Jéh
By Jéh - dat inmiddels meer dan 10 jaar bestaat - is sterk in de authentieke afwerking van haar juwelen. Kwaliteit en vorm bepalen de klasse. De juwelen worden altijd van 925 sterling zilver, edelstenen, parels en/of andere echte materialen gemaakt. De bijzondere detaillering en de kunst van het weglaten bij ieder ontwerp, maken iedere collectie succesvol en tijdloos. By Jéh is verkrijgbaar bij meer dan 200 juweliers en goudsmeden in Nederland en België.

Fotobijschriften: nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2010 By Jéh

By Jéh





Ingezonden persbericht