NCRV

Willem Wever

Willem Wever op bezoek bij Jim Bakkum en Wouter Bos

Woensdag 6 januari 2010

17.00 uur, Z@pp

In deze eerste Willem Wever van een serie gloednieuwe afleveringen gaat Ewout met Hidde naar de Efteling. Hidde wil graag weten hoe de Vliegende Hollander werkt. Ze nemen âs avonds, als alle bezoekers weg zijn, een kijkje achter de schermen.

Professor Amito en Ewout zijn op basisschool Tuindorp in Utrecht. Professor heeft een geweldige opstelling gemaakt, dit keer met vuur.

We zitten met zân allen in een economische crisis. Wouter wil graag weten hoe de crisis is ontstaan en wat hij met zijn spaargeld moet doen. Moet hij het op de bank zetten of uitgeven?

Wie kan dat beter uitleggen dan de minister van financiën, Wouter Bos? Dus Ewout en Wouter gaan samen op bezoek bij Wouter Bos op het ministerie.

In de nieuwe rubriek 12 uur met ..., zie je hoe het is om twaalf uur met iemand door te brengen. Lisa en Ewout trekken twaalf uur op met musicalster Jim Bakkum. Ze gaan bij hem ontbijten, waarna ze met hem naar een optreden gaan in het jeugdprogramma Z@pplive in Hilversum. Daarna reizen ze samen naar Gouda, waar Jim die avond op de planken staat met Hairspray. Ze kijken hoe hij zich voorbereidt op de voorstelling en hoe hij het ervan afbrengt.