Ingezonden persbericht


Rotterdam, 5 januari 2010

-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Eva de Klerk

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Teun van de Keuken op woensdag 6 januari projectontwikkelaar Eva de Klerk. Zij ontwikkelt het liefst creatieve en duurzame projecten op plekken waar in eerste instantie geen ontwikkeling mogelijk lijkt.

Eva de Klerk veranderde de Amsterdamse NDSM-werf in een broedplaats vam creativiteit. Op dit moment werkt ze in de Amsterdamse Bijlmer, samen met bewoners wil ze er een 'Little Berlin' van maken. Eva de Klerk gaat in gesprek met schrijven en psycholoog Tom Kniesmeijer over zijn boek 'De seizoenen van de tijdsgeest'.

Daarnaast in de uitzending een kijkje in De Wereld van LLiNK. Rudy Mackay werpt een kritische blik op duurzame ontwikkelingen. Chef Kunst en Cultuur Carel Alphenaar vertelt ons welke nieuwe voorstellingen de moeite van het bekijken waard zijn.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Mieke Spaans) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht