Ingezonden persbericht


NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Azlan breidt VMware-team verder uit

UTRECHT, Nederland - 6 januari 2010

Het VMware team van Azlan, onderdeel van Tech Data, wordt na de eerdere uitbreiding in juni 2009 met Han van den Luitgaarden, nu uitgebreid met de komst van Jeroen Hölscher. Hölscher is als Product Specialist mede verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en ondersteunen van het Azlan VMware Team en haar partners.

Hölscher is de afgelopen jaren bij VMware in dienst geweest als Internal Account Representative en heeft het laatste half jaar als Distribution Manager voor VMware Nederland gewerkt.

Tijdens zijn laatste periode bij VMware was hij mede verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontwikkeling van de VMware Prefered Distribution Partners.

"Wij zijn zeer tevreden met de komst van Jeroen. VMware heeft bij Azlan enorm veel focus en de verwachtingen zijn erg hoog. Dankzij de kennis en ervaring van Jeroen zijn wij in staat om de VMware Professional partners nog beter te ondersteunen", aldus Paul Arts, Business Development Manager bij Azlan.

Er worden maandelijks VMware trainingen georganiseerd door Azlan om resellers te begeleiden. Deze trainingen variëren van VMware beginner sessies tot diepgaande sales en technische trainingen.

Meer informatie over Azlan kunt u vinden op: www.azlan.nl / www.azlantraining.nl

Over Azlan

Azlan, de Enterprise divisie van de Tech Data Coöperatie, is een leidende, value-added distributeur in networking, communicatie, midrange enterprise servers, opslag en software oplossingen in Europa. We zorgen voor snelle en kostenbesparende Europese distributie van producten en oplossingen voor marktleiders zoals Cisco, VMware of HP.

Azlan voorziet een gevarieerd aantal waarde creërende services, inclusief channel development, marketing en sales ondersteuning, training en certificering en het financiële programma's gemaakt voor het assisteren van vendor en reseller in het ontwikkelen van hun Enterprise en Middensegment mogelijkheden.

Azlan bouwt op 25 jaar geschiedenis van expertise en kennis, is nu onderdeel van de Tech Data Coöperatie, welke Azlan in 2003 overnam. Tech Data genereerde 24,1 miljard netto omzet voor het fiscale jaareinde op 31 januari 2009. Tech Data, opgericht in 1974, is een leidende distributeur in IT producten, met meer dan 100.000 klanten in meer dan 100 landen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.azlan.nl / www.azlantraining.nl

Over Tech Data

Tech Data Nederland BV. is onderdeel van Tech Data Corporation Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijde aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (102e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2009, voor 24,1 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl



Ingezonden persbericht