Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht 6 januari 2010

Conclusion neemt C2ICT over

Conclusion heeft overeenstemming bereikt over de volledige overname van C2ICT per 1 januari 2010. Voor Conclusion betekent deze overname een uitbreiding van het bestaand ICT-portfolio, met gespecialiseerde consultants en architecten op het terrein van server-infrastructuur. C2ICT wordt volledig geïntegreerd in de werkmaatschappij Conclusion Future Infrastucture Technologies die met deze overname een totaalpropositie kan leveren op de gebieden managed services, detachering van professionals, remote beheer en het uitvoeren migratie in de infrastructuren voor nationale en internationale ondernemingen.

C2ICT is een aanvulling voor Conclusion aangezien zij meer dan tien jaar ervaring heeft in internationale migratieprojecten voor middelgrote en grote opdrachtgevers. Doordachte gefaseerde migraties en betrouwbaar beheerde omgevingen leveren solide en goed uitgewerkte infrastructuren op volgens beide partijen.

Murat Kiran is benoemd tot algemeen directeur. De gezamenlijke operatie wordt aangestuurd door de voormalige directie van C2ICT, Frans de Bie en Tim Borger.



Ingezonden persbericht