Gemeente Enkhuizen

Titel:
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie
Inleiding:
Als burgemeester van uw gemeente nodig ik u namens het college en de gemeenteraad van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 7 januari 2010. U bent welkom van 19.30 uur tot 22.00 uur in ?Kasteel Violinde? in Sprookjeswonderland.
Publicatiedatum:
24-12-2009
Verloopdatum:
07-01-2010
Afbeelding:

Beste inwoner van Enkhuizen,

Als burgemeester van uw gemeente nodig ik u namens het college en de gemeenteraad van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 7 januari 2010.
U bent welkom van 19.30 uur tot 22.00 uur in Kasteel Violinde in Sprookjeswonderland.

De gemeentelijke nieuwjaarsreceptie is traditiegetrouw het moment om te spreken over gebeurtenissen in het voorgaande jaar. Gezien de komende verkiezingen gaat mijn blik verder terug en sta ik stil bij de afgelopen collegeperiode. Ook spreek ik over de toekomst van Enkhuizen; een toekomst waarover veel inwoners van Enkhuizen hebben meegepraat en gedacht in de Stadsvisie Enkhuizen 2030. Een prachtig document genaamd Enkhuizen, historische toekomst is het resultaat. Bij deze dank ik een ieder voor zijn of haar betrokkenheid in welke vorm dan ook.

Tijdens mijn nieuwjaarsspeech spreek ik naast de Stadsvisie voornamelijk over de verwachtingen en ontwikkelingen voor onze stad in 2010. Deze wil ik graag met u delen en hoop u mede daarom te mogen begroeten in het nog winterse Sprookjeswonderland.

Voor nu wens ik u namens het gemeentebestuur alvast prettige feestdagen en al het goede voor 2010.

Met vriendelijke groet,
Jan Baas, Burgemeester

Binnen het project Stadsvisie is een grote groep inwoners ofwel actief geweest in werkgroepen en clinics of heeft anderszins een bijzondere bijdrage geleverd op vrijwillige basis. Deze personen staan bij ons geregistreerd en hebben naast de gemeentelijke uitnodiging ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen namens de projectgroep. Behoort u tot de bovengenoemde groep, maar heeft u desondanks geen brief ontvangen, dan vraag ik u vriendelijk contact op te nemen met de heer Jan Slagter, tel.: (0228) 36 01 00.