Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Nieuwjaarsreceptie: gezellig druk!

Nieuwjaarsreceptie 2010
Het was weer gezellig druk tijdens de Nieuwjaarsreceptie die maandag 4 januari werd gehouden.

Burgemeester Frits Naafs blikte tijdens zijn speech terug op een rustige jaarwisseling waarin geen noemenswaardige schade is veroorzaakt.

Een gedegen voorbereiding samen met de politie, de brandweer en het jongerenwerk lag aan de jaarwisseling ten grondslag. Daarnaast vertelde de burgemeester dat hij van moderne media als Hyvesgebruik maakt om de jongeren te bereiken.

Dit jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor onze gemeente van belang. Ook wordt gewerkt met de dienstverleningsafspraken, dit zijn beloften aan inwoners over onze dienstverlening.

Daarna was de première van een film over de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Thomas van der Gronde, een talentvolle jonge inwoner van Doorn, maakte deze film in opdracht van de gemeente. Aan de hand van sfeervolle beelden en gesprekken met karakteristieke inwoners, krijgt de kijker een beeld van de gemeente.

Tenslotte bood een afvaardiging van de scouting uit onze gemeente ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland een enorme taart aan.