VakantieVeilingen.nl veilt meer dan 250.000 arrangementen in 2009

07/01/2010 10:43

Emesa

VakantieVeilingen.nl veilt meer dan 250.000 arrangementen in 2009

In 2009 veilde de website VakantieVeilingen.nl ruim 255.000 arrangementen per opbod, ruim 12 keer zo veel als de 21.600 in het jaar 2008. De arrangementen variëren van zonvakanties en hotelovernachtingen tot beauty behandelingen en circus arrangementen. De veilingwebsite VakantieVeilingen.nl heeft in 2009 de grootste groei in haar 3-jarig bestaan genoteerd.

Meer dan 500.000 deelnemers

Het aantal geregistreerde gebruikers van de website is gegroeid tot 500.000. "We hadden drie jaar geleden niet durven dromen dat er nu dagelijks meer dan 1.000 arrangementen per dag worden geveild. Steeds meer mensen bieden mee, waardoor het spelelement bij de veilingen wordt vergroot, wat weer nieuwe mensen aantrekt. Het systeem versterkt zichzelf", aldus Marcel Beemsterboer, mede oprichter van Emesa B.V., het bedrijf achter VakantieVeilingen.nl

Deze groei bevestigt ook recente cijfers van het CBS die laten zien dat vakanties en kaartjes voor evenementen de meest verkochte producten op internet in Nederland zijn. VakantieVeilingen.nl biedt als een van de weinige websites in ons land arrangementen in beide categorieën aan.

Unieke service

"Naast het vergroten van het aanbod van traditionele reisarrangementen zoals zonvakanties, hotelovernachtingen en vakantieparken, hebben we ook gezocht naar uitbreiding in nieuwe categorieën. Denk hierbij aan complete diners, rondvluchten, workshops en toegangskaarten voor theatershows. Het aanbod in tickets voor evenementen heeft dit jaar een grote vlucht genomen", aldus Pauline Kaptein, Business Unit Manager van VakantieVeilingen.nl.

Volgens Kaptein biedt VakantieVeilingen.nl een unieke service naar alle betrokkenen in de entertainment wereld. "Onze website is naast een marktplaats voor vakanties nu ook een ontmoetingsplaats voor producenten van theatershows die de zaal graag gevuld zien en consumenten die zoeken naar een betaalbaar avondje uit. Bezoekers bepalen zelf wat zij bieden voor het uitstapje, ze betalen dus nooit meer dan ze zelf willen. De organisatie van het evenement weet zich aan de andere kant verzekerd van een gunstige kaartverkoop in lastige tijden. Een mooie uitkomst voor beiden."

Live veilingen op de Vakantiebeurs

VakantieVeilingen.nl veilt dit jaar ook weer vakanties op de Vakantiebeurs, die gehouden wordt van 13 tot en met 17 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen daar dagelijks meebieden op luxe weekendjes weg en verre reizen. Eenmaal, andermaal: verkocht.


-- Einde bericht --

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.VakantieVeilingen.nl