Gemeente Zoetermeer

Swingende Nieuwjaarsvoorstelling één groot feest!

Nieuwjaarsvoorstelling
Het gemeentebestuur van Zoetermeer bedankt alle Zoetermeerse talenten die belangeloos hebben opgetreden tijdens de traditionele Nieuwjaarsvoorstelling op 4 januari in het Stadstheater. Ook veel waardering voor het Theaterorkest.nl onder leiding van Timo Pronk, dansers van het CKC, Greg en Baud Productions voor de regie, medewerkers van het Kwadrant Theater, decor- en lichtontwerp, geluids- en videotechniek, grafische vormgeving en alle medewerkers van het Stadstheater die samen zorgden voor een fantastische, swingende show waarbij iedereen kon meezingen op film- en Disneymuziek. De populaire liedjes werden uit volle borst door het gemeentebestuur en het enthousiaste publiek meegezongen.

Sanne van Kerkhof, shorttrackster, werd extra in het zonnetje gezet vanwege haar plaatsing voor de Olympische Spelen in Vancouver. Zij ontving van wethouder Frans Muijzers onder andere een 'gouden' medaille met de tekst: 'Succes namens alle inwoners van Zoetermeer'.

Na de Nieuwjaarsvoorstelling volgde de traditionele nieuwjaarsreceptie met het gemeentebestuur in het Theatercafé en de foyers van het Stadstheater. Vele inwoners waren hierbij aanwezig.