FloraHolland


Presentatieruimte FloraHolland Connect verrast bezoeker

FLORAHOLLAND (7 januari 2010) - De Presentatieruimtes van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk zijn etalages voor kwekers. Hier tonen zij hun producten of presenteren hun bedrijf aan inkopers. Kortom, het is een ontmoetingsplaats voor verschillende schakels in de keten. En de presentaties wisselen zeer regelmatig, waardoor de bezoeker keer op keer verrast wordt.

In de Kijk & Vergelijk presentatie staan in week 2 de Varens, Cymbidium, Rosa, Kalanchoe, Cyclaam, Bol op Pot, Saintpaulia, Primula, Hamamelis en de Salix centraal. In week 3 voegen we daar de Ficus elastica, Ficus benjamina, Ficus binnendijkii, Bonsai, Azalea, Clivia, Cineraria, Dendrobium, Helleborus, Hebe Exclusief en de Prunus aan toe.

Als `Plant van de maand' staat de Howea (Kentiapalm) tot en met week 4 in de schijnwerpers. En vanaf week 3 kan de planteninkoper zich in de Presentatieruimtes voorbereiden op de `Dag van de Liefde' met de themapresentatie van Valentijn.

Naast het tonen van het plantenaanbod is het in de Presentatieruimte ook mogelijk om je als bedrijf te presenteren. In Aalsmeer is het in week 2 de beurt aan Fransen Orchideeën, Kempen, Plantasol en Satterplant. Kempen en Satterplant presenteren zich in diezelfde week ook in Naaldwijk. Een week later wordt de bedrijfspresentatie van Satterplant vervangen door die van Leenders en worden kwekerij H. Lueers en M&M Garden (alleen Naaldwijk) hier aan toegevoegd.

Een bezoek aan onze Presentatieruimtes in Naaldwijk en Aalsmeer is dus zeker de moeite waard. En uiteraard zijn u eigen klanten ook van harte welkom. Naast het kijken en vergelijken van de planten en artikelen met toegevoegde waarde, staan onze medewerkers u graag te woord wanneer u vragen heeft. Wilt u vooruit kijken en zien wat er over enkele weken gepresenteerd wordt? Klik hier of kijk op onze website voor het meest recente overzicht (Home>Inkopen>Bemiddelen).

Meer informatie?
Inkopers zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom, in Naaldwijk van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl