FloraHolland


Kiezen van dienstenpakket FloraHolland kan t/m 15 januari 2010

FLORAHOLLAND (7 januari 2010) - FloraHolland Connect heeft haar aanvoerders eind vorig jaar geïnformeerd over de dienstenpakketten voor 2010. Tot en met vrijdag 15 januari krijgen aanvoerders de tijd om een pakketkeuze te maken. Daarbij is het goed te weten dat het tarief voor `Zelf doen' hetzelfde is als de basisprovisie. Verder is het van belang te weten dat het pakket `Samen doen' is uitgebreid zonder dat het tarief verhoogd is.

`Zelf doen' omvat uitsluitend de financiële afhandeling van de verkoop. Bij `Samen doen' brengen medewerkers van FloraHolland Connect het product actief onder de aandacht van kopers en kunnen aanvoerders gebruikmaken van diverse promotiediensten, zoals de Monsterbus, Presentatieruimte en Bloemplaza. `Laten doen' wil zeggen dat FloraHolland Connect het totale verkoopproces verzorgt. FloraHolland Connect biedt verder maatwerkdiensten, zoals kwaliteitsbegeleiding, beursdeelname, conceptontwikkeling en het maken van schappenplannen.

Een aanvoerder die zaken doet met FloraHolland Connect en het dienstenpakket niet wil wijzigen, hoeft niets te doen. Wie wil wijzigen, moet voor 15 januari een wijzigingsformulier faxen naar FloraHolland Connect Info, F 0174 63 59 33. De keus wordt gemaakt voor één kalenderjaar. Het aanvullen van het pakket met maatwerkdiensten of het overstappen naar een uitgebreider pakket kan het gehele jaar. Andere wijzigingen na 15 januari 2010 betekenen niet automatisch dat tarieven met terugwerkende kracht worden verrekend.

Meer weten over de pakketten van FloraHolland Connect? Kijk dan op www.floraholland.com onder aanvoeren en vervolgens onder bemiddelen of bel (T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88).