Twynstra Gudde


Wout IJzerman per januari 2010 verbonden aan Twynstra Gudde

Wout IJzerman (1958) heeft zich per januari 2010 verbonden aan Twynstra Gudde, adviseurs en managers. In zijn rol als adviseur zal IJzerman betrokken zijn bij opdrachten van het bureau en met name een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de bancaire advies- en managementpraktijk.

De bancaire advies- en managementpraktijk bestaat naast Wout IJzerman uit een aantal adviseurs en partners van Twynstra Gudde. Gezamenlijk vormen zij een groep professionals die de opgebouwde kennis van en ervaring in uiteenlopende markt- en vakgebieden verder gaat bundelen in deze adviespraktijk. Hierbij valt te denken aan disciplines als: samenwerking, stakeholdermanagement, project en programmamanagement, bestuurs-en veranderkunde.

Het werkterrein van de bancaire advies- en managementpraktijk heeft een sterke focus op de veranderende rol en functieopvatting van partijen in de financiële sector. Een veranderende rol die enerzijds betrekking heeft op werken aan herstel van vertrouwen, anderzijds voorkomt uit nieuwe regels, richtlijnen en vormen van toezicht.

De bancaire adviespraktijk richt zich in dat perspectief op vraagstukken als: hoe kom ik tot een duurzame relatie met klanten in een context van toenemende complexiteit en regelgeving. Hoe win ik blijvend vertrouwen en welke rol spelen mijn medewerkers daarbij. Maar ook: hoe kom ik werkelijk in control en maak ik mijn verdienmodel duurzamer.

Wout IJzerman heeft een ruime staat van dienst binnen de bankwereld. Zo was hij gedurende 28 jaar actief op diverse posities binnen de Rabobank-organisatie, waarvan de laatste 15 jaar als algemeen directeur en directievoorzitter binnen diverse onderdelen.

Met de komst van Wout IJzerman en zijn jarenlange ervaring als bankbestuurder geeft Twynstra Gudde concreet invulling aan haar ambitie om de bancaire advies- en managementpraktijk verder te ontwikkelen en blijvend een belangrijke gesprekspartner en adviseur te zijn van de Financiële sector.