Gemeente Haaren


RECTIFICATIE Vaststelling projectbesluit `Herbouw woning Kantstraat 16 in Haaren'

RECTIFICATIE Vaststelling projectbesluit `Herbouw woning Kantstraat 16 in Haaren'

Op 15 december 2009 is het projectbesluit `Herbouw woning Kantstraat 16 in Haaren' vastgesteld. Eerder die maand, op 3 december, is de bouwaanvraag voor de herbouw van de woning ingediend. Deze is momenteel nog in behandeling.

In tegenstelling tot de publicatie in De Leije van week 1, kan er op dit moment nog geen beroep tegen het projectbesluit (artikel 46 Woningwet) worden ingediend. Na het verlenen van de bouwvergunning kan er wel beroep worden ingediend. Dat wil zeggen dat er op dat moment beroep open staat tegen zowel het projectbesluit als de bouwvergunning. Dit publiceren wij dan wederom in De Leije en op de gemeentelijke website.

Voor de bekendmaking van de vaststelling van het projectbesluit volgt hieronder de juiste publicatie.

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat in het kader van de projectprocedure ex artikel 3.11 van de Wro, op 15 december 2009 het projectbesluit "Herbouw woning Kantstraat 16 in Haaren" is vastgesteld.

Het projectbesluit heeft betrekking op de herbouw van een vrijstaande woning aan de Kantstraat 16. De huidige woning die nu deel is van een dubbel woonhuis wordt gesloopt.

Het plan ligt met ingang van donderdag 14 januari 2010 gedurende zes weken (t/m woensdag 25 februari 2010) ter inzage. De stukken zijn in te zien bij de balie van Ruimtelijke Ontwikkeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren. Het plan is ook te raadplegen op onze website www.haaren.nl > wonen en omgeving > woningbouwprojecten