Gemeente Castricum

Eerste nummer Nieuwsbrief De Geesterduinen

Het eerste nummer van Nieuwsbrief De Geesterduinen is uit en voor iedereen beschikbaar.

De Geesterduinen is het gebied waar veel vernieuwingen gaande of aanstaande zijn: de vernieuwbouw van het gemeentehuis, de bouw van centrum Nieuw Geesterhage met woningen, een opknapbeurt voor Winkelcentrum Geesterduin met daarbij ook woningbouw en de nodige aanpassingen voor het verkeer en parkeren waaronder twee parkeergarages.

Â

De nieuwsbrief bundelt alle informatie over voortgang, praktische zaken, betrokken partijen en het eindresultaat. De Geesterduinen wordt een fraai vormgegeven gebied waar van alles te doen is, of het nu gaat om gemeentezaken, winkelen, zorg, recreatie, educatie, cultuur of wonen.

Nieuwsbrief De Geesterduinen komt meerdere malen per jaar uit. Binnenkort gaat ook de website www.degeesterduinen.nl online.

Â

Omwonenden van het gebied krijgen de nieuwsbrief thuisbezorgd. Voor anderen is hij verkrijgbaar bij de gemeentelijke locatie Limmen, de bibliotheek en ontmoetingscentrum Geesterhage. Downloaden of een digitaal abonnement kan via de website van de gemeente: www.castricum.nl>digitale nieuwsbrief.