Ingezonden persbericht

BiggerWorks bouwt unieke mobiele adviseur voor gezichtsverzorging

Nivea for Men geeft advies via mobiel

Amsterdam, 7 januari 2009 - Deze week lanceert NIVEA for Men een unieke mobiele adviseur voor gezichtsverzorging. Het is een mobiele website - geschikt voor alle gangbare mobiele telefoons - waarop mannen altijd en overal snel maatadvies kunnen krijgen voor verzorging van de gezichtshuid. De mobiele site is ontwikkeld door BiggerWorks uit Amsterdam en het is voor het eerst dat in Nederland een dergelijke mobiele adviesfunctie beschikbaar is.

Vanaf nu helpt NIVEA for Men mannen dus ook via de mobiele telefoon bij gezichtsverzorging. Door op de telefoon naar www.niveaformen.nl te surfen, kunnen mannen gratis mobiel advies opvragen over wat hun huid nodig heeft en past bij hun persoonlijke wensen. Via een eenvoudige module met keuzes over huidtypen, smeervoorkeuren en productwensen krijgt de bezoeker direct één of meerdere suggesties uit een bestand van ruim dertig gezichtsverzorgingsproducten variërend van scheergels tot crèmes en reinigingsproducten.

Lastig kiezen

"De keuze van een verzorgingsproduct is ontzettend persoonlijk en luistert nauw. Bovendien zijn mannen liever niet al te veel tijd kwijt in een drogisterij of supermarkt. Om hen te helpen snel een goede keuze te maken, lanceren we deze mobiele verzorgingsadviseur," vertelt Ellen van Lemmen van Beiersdorf. "We zijn er trots op dat NIVEA for Men de eerste is in Nederland - en misschien wel wereldwijd - die dergelijke maatadviezen voor gezichtsverzorging direct via de mobiele telefoon aanbiedt."

De mobiele adviseur van NIVEA for Men is vanaf week 1 in 2010 te vinden door op je mobiel naar www.niveaformen.nl te surfen. Op speciale schappen in drogisterijen worden mannen naar de website verwezen voor advies en extra informatie. De mobiele site is geschikt voor alle gangbare mobiele telefoons en altijd en door iedereen gratis te raadplegen.

Mannen zijn mannen
Mannen hebben een andere huid dan vrouwen en hebben dan ook behoefte aan 'eigen' verzorgingsproducten. Alle producten van NIVEA for Men zijn daarom speciaal gemaakt voor de mannelijke huid en mannelijke wensen.

Screenshot www.niveaformen.nl

Over BiggerWorks

BiggerWorks bv is een fullservice mobile marketingbureau uit Amsterdam, dat voor veel adverteerders en dienstenverleners mobiele sites en iPhone applicaties ontwikkelt. BiggerWorks werkt naast Nivea for Men onder andere ook voor de Koninklijke Marine, KFC, De Telefoongids, Heineken en Sanoma Digital. Kijk voor meer info op www.biggerworks.com.



Ingezonden persbericht