Ingezonden persbericht

Jess Donckers vereerd met 'fantastische shooting'
Beroemd Belgisch bloot in Playboy

Hoofddorp, 7 januari 2010 - Ze is een Vlaams topmmodel. En de presentatrice van jongerenzender GUNKtv. Nu naakt in de nieuwe Playboy: de Belgische Jess Donckers. 'Schitterend sensueel. Beauty en brains gaan heel goed samen,' zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk.

Heemskerk is buitengewoon in zijn nopjes met zijn BV'er. 'Jess is een bijzonder mooie vrouw. En een krachtige, zelfstandige vrouw. Het ultieme voorbeeld van de stelling dat beauty en brains heel goed kunnen samengaan. We mogen ons gelukkig prijzen dat ze voor Playboy heeft willen poseren. Fotograaf Frank de Mulder heeft weer schitterend sensueel werk afgeleverd."

Leading lady
Ook Frank Molnar, vriend en manager van Jess Donckers, is trots. "Qua stijl, glamour en Hollywoodgehalte kunnen deze foto's wedijveren met de beste Amerikaanse million dollar producties en dit allemaal met een Belgisch dame! Er is een nieuwe lichting modellen opgestaan waarvan Jess Donckers zonder twijfel de leading lady is.'

Stout en eerlijk
'Het is alweer twee jaar geleden dat er een Belgisch model op de cover van Playboy heeft gestaan. Ik vergelijk deze nieuwe start voor de Belgische dames een beetje met de start van onze eigen zender GUNKtv. Stout, stoer en eerlijk. Dat is ook precies wat de foto's van Jess uitstralen. Alleen hoop ik niet dat ze hierdoor de vraag krijgt om bij Hugh Hefner te gaan wonen in de Playboy Mansion."

Weinig gêne
Jess zelf kijkt met genoegen terug op haar shooting. "Naakt gefotografeerd worden doe je niet elke dag, maar dankzij het professionele team had ik weinig gêne om een fantastisch resultaat neer te zetten. Playboy is een zeer kwalitatief, stijlvol mannenblad. Ik ben zeer vereerd dat ik op de cover sta."

Alle playmates

Ook in de Playboy van februari: de verkiezing van de Playmate van het Jaar met alle 12 Playmates van 2009. En in het grote interview: Hell's Angels-president Daniel Uneputty.

De nieuwe Playboy ligt vanaf vandaag in de winkel.

Over Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en circa 180 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet va van 515,7 miljoen euro. Sanoma Uitgevers mag zich sinds juni 2009 één van de vijf beste werkgevers van Nederland noemen volgens het jaarlijkse onderzoek van Effectory en VKbanen. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines. De tijdschriften en digitale media van Sanoma Magazines informeren, inspireren en verbinden miljoenen mensen in verschillende levensfasen in 13 Europese landen. Sanoma Magazines is een Divisie van de Sanoma Group, een sterke Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht