Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 24 december 2009

Anna Speller in ONM

Voormalig K-Otic ster vervangt zwangere Miljuschka Witzenhausen

Vanaf 7 januari 2010 kruipt Anna Speller in de huid van Jacqueline Brunel in ONM, de dagelijkse soap van BNN op Nederland 3. Daarmee vervangt zij Miljuschka Witzenhausen die binnenkort haar eerste kindje verwacht. Anna werd bekend als lid van popgroep K-Otic en was eerder als actrice te zien in een soap van de Publieke Omroepen: Het Glazen Huis.

Miljuschka: 'Ik ga een hele spannende periode tegemoet en wil daarvan volop kunnen genieten. Het was super om het afgelopen seizoen onderdeel te zijn van de vaste cast van ONM en ik vind het jammer daar afscheid van te moeten nemen. Ik ben er echter zeker van dat Anna het prima zal doen.'

Anna zal zich tot het einde van het seizoen inleven in de rol van de stoere en muzikale Jacqueline. 'Een rol van iemand overnemen is extra spannend. Miljuschka heeft Jacqueline de afgelopen periode zo goed en geloofwaardig neergezet, dat ik daar nog aan moet zien te tippen. Maar als de klik met de kijker net zo goed is als met de cast, dan komt dat helemaal goed.''

Jacqueline zit momenteel behoorlijk in de emotionele rats als haar vriendin Malu (Lauretta Gerards) betrokken raakt bij een drugssmokkel. Ook op liefdesgebied rommelt het één en ander. De grote vraag is wat er nu precies gaande is tussen Junior (Levi van Kempen) en Jacqueline. Wie niks wil missen van het acteerdebuut van Anna Speller in ONM kan vanaf 7 januari 2010 kijken, iedere werkdag om 19.00 uur op Nederland 3.

Daarnaast is de serie te volgen via twitter en de ONM Shorts op de website. Wie ONM volgt hoort niet alleen als eerste de laatste nieuwtjes, maar maakt bovendien iedere maand exclusief kans om een telefoongesprek te winnen met iemand uit de cast. Voor een uitgebreide omschrijving van de karakters: onm.bnn.nl.