Blue Fox Enterprises N.V.

Vianen, 7 januari, 2010

* BLUE FOX verandert bedrijfsnaam in NedSense

Blue Fox Enterprises NV kondigt vandaag aan dat het proces rond de naamsverandering naar 'NedSense enterprises n.v.' formeel is afgerond.

Het bedrijf zal vanaf maandag 11 januari 2010 tevens het symbool op NYSE Euronext veranderen van 'BFE' naar 'NEDSE' en de ISIN code wordt 'NL0009312842'.

Pieter Aarts, Voorzitter van de Raad van Bestuur van NedSense enterprises n.v. stelt: "Met deze naamsverandering benadrukken we de strategische koers waarvoor we een jaar geleden gekozen hebben. De nieuwe naam, een verwijzing naar de steunpilaar van onze commercièle activiteiten NedGraphics, zal onze positie in de textiel en modebranche verstevigen. NedSense verbindt de werkelijke met de virtuele wereld met een product- en serviceportfolio dat zowel onze toonaangevende CAD CAM technologie omvat, als het recentelijk aangekondigde LOFTTM platform. Centraal staat ´making sense´: toepassingen bieden die tastbare waarde toevoegen aan de zakelijke activiteiten van onze huidige en toekomstige klanten`.

NedSense enterprises n.v. is het overkoepelende merk voor alle bedrijfsactiviteiten.

About NedSense enterprises n.v. and NedGraphics
NedGraphics is een volledige dochtermaatschappij van NedSense enterprises n.v., die over een periode van meer dan 30 jaar een indrukwekkend track record heeft opgebouwd met het ontwikkelen en bouwen van software toepassingen voor de mode en textiel branche.

NedSense bedient meer dan 3,500 klanten via een wereldwijd network van meer dan 42 agenten en partners. De 14 eigen kantoren zijn allen gelegen in de leidende ontwerp- en productiecentra van de mode- en textiel branche. Teneinde haar dominante marktpositie op het gebied van ondermeer CAD CAM te behouden en uitbouwen investeert NedGraphics continu in hooggekwalificeerde medewerkers, marktonderzoek en productontwikkeling.

De bedrijfsfilosofie en de professionele marktbenadering van NedGraphics dragen bij aan een nauwe samenwerking met de beste ontwerpers en producenten waarbij de rijke functionaliteit van de toepassingen centraal staat. Zo kunnen klanten tot betere commerciële resultaten komen, hetzij door een kortere doorlooptijd naar de markt, hetzij door een geoptimaliseerd product ontwikkelingsproces en/of de vermindering van monster kosten. Elke sofware toepassing wordt aangeboden binnen een volledig geïntegreerd model om zo de beste huidige en toekomstige operationele performance te kunnen waarborgen. NedSense is genoteerd op NYSE Euronext Amsterdam . Voor meer informative verwijzen we u naar www.nedgraphics.com en www.nedsense.nl.