Gemeente Bronckhorst
---


Gemeente Bronckhorst zoekt inwoners die willen optreden tijdens open dag in nieuwe gemeentehuis op 20 februari

Aanmelden kan tot 28 januari a.s.

Op zaterdag 20 februari a.s. houdt de gemeente Bronckhorst een open dag om iedereen het nieuwe gemeentehuis te laten zien! Het wordt een leuke dag met een afwisselend programma en verschillende optredens. En die optredens willen we onder het motto: 'Maak onze open dag ook uw dag en laat de bezoekers genieten van uw optreden!' graag laten verzorgen door onze inwoners! Inwoners die hieraan mee willen doen, kunnen zich nu aanmelden.

De optredens mogen muzikaal zijn (solo of in groepen), maar ook bijvoorbeeld een goochel- of circusact is mogelijk. Wij wijzen de deelnemers op de 20e dan een plek in het gemeentehuis toe. Een keuze (welke optredens eventueel wel/niet door kunnen gaan) maken we afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wie zich heeft aangemeld hoort hierover meer in de eerste week van februari. We proberen een zo afwisselend mogelijk programma samen te stellen. De optredens moeten kostenloos zijn, de gemeente kan eventueel zorgen voor geluidsapparatuur, versterkers etc.

Aanmelden kan bij mevrouw E. werkman van de gemeente, via tel. (0575) 75 02 50 of e-mail info@bronckhorst.nl, o.v.v. mevr. E. Werkman, het soort act, het aantal mensen dat meedoet, benodigde ruimte en apparatuur en een contactpersoon met telefoonnummer.

Hengelo (Gld), 7 januari 2010