Ingezonden persbericht


Crocs introduceert de Nieuwe Original!

Crocs, het meest besproken schoenenmerk, introduceert, na het geweldige succes van het welbekende model Cayman (the Original), de Crocband! De Crocband is ontworpen in Italie en zal centraal komen te staan in de zomercollectie van 2010.

Je kunt wel spreken van een gerestylde Cayman. De subtielere vorm en witte sneakerband kenmerken dit fantastische model met retrolook dat zowel voor dames, heren als kids verkrijgbaar is!

De Crocband, die ook in een teenslipper variant verkrijgbaar is, de Band flip, kenmerkt de zomercollectie van Crocs. Herkenbaar Crocs, maar in een nieuw stoer jasje! Zoals iedereen van Crocs gewend is zal de Crocsband in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Prijzen Crocband:
heren en dames 39,95 - kids 29,95

Alle Crocs modellen beschikken over de exclusieve eigenschappen: lichtgewicht en non-marking zool. Het unieke materiaal Croslite verwarmt en verzacht de schoen d.m.v. lichaamstemperatuur.

Waarom langer wachter? Verwen je voeten met Crocs! Zie www.crocs.nl voor alle verkooppunten, modellen en kleuren. Ga voor hoge resolutie beelden naar www.crocsbenelux.nl/press