Capestone distributeur van Bea-fon in Nederland


BEST/PEUERBAC, 20100107 -- Bea-fon, gespecialiseerd in makkelijk bruikbare mobiele telefoons, kondigt vandaag aan dat Capestone en Bea-fon Mobile een samenwerking hebben gesloten. Capestone zal in Nederland de distributie van Bea-fon producten gaan doen. Bea-fon legt met zijn producten de nadruk op de combinatie van eenvoud en ontwerp.

Bea-fon produceert mobiele telefoons die uitermate geschikt zijn voor onder andere senioren. De telefoons bevatten naast alle basisfuncties zoals, bellen en Sms'en, speciale functionaliteiten die met name voor senioren interessant zijn. Alle toestellen zijn uitgerust met een SOS-knop, zijn gehoorapparaat -vriendelijk en zijn erg gemakkelijk in het gebruik. De Bea-fon toestellen laten zich gemakkelijk bedienen door de grote toetsen en de eenvoud van het menu. De toestellen zijn tevens voorzien van een groot scherm en met goed leesbare letters waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen die moeite hebben met lezen. Alle noodzakelijke basis functionaliteiten zijn aanwezig, maar alle voor de doelgroep overbodige zaken zijn weggelaten.

Salesmanager Benelux Remco Snoep : 'Wij zijn erg blij en trots dat Capestone de distributie van de Bea-fon toestellen gaat doen naar alle gerenommeerde Telecom winkels. Hierdoor worden de toestellen voor onze doelgroep makkelijk verkrijgbaar. Veel mensen willen een simpele mobiele telefoon zodat ze bereikbaar zijn of in noodgevallen zelf kunnen bellen. Deze generatie ervaart het huidige reguliere aanbod van mobiele telefoons vaak als veel te ingewikkeld. Onze toestellen gaan terug naar de essentie van een mobiele telefoon waarbij we de specifieke wensen van onze doelgroep in ons achterhoofd hebben gehouden bij de ontwikkeling .'

Managing Director van Capestone, Alexander van Weert: "Voor Capestone is Bea-fon een perfecte toevoeging op ons huidige portfolio. Ook met onze huidige producten zoals bijvoorbeeld Sonim en onze USB-modems en draadloze routers zijn wij op zoek naar proposities die naadloos aansluiten bij specifieke doelgroepen. Wij vinden Bea-fon een fabrikant die veruit het beste nadenkt over de wensen en eisen van die doelgroep. Wij bedienen retailers, e-tailers, MVNO's en dealers in Nederland die ook de doelgroep voor Bea-fon toestellen tot hun klanten mogen rekenen. We bring it together!"

Over Bea-fon Mobile en Mobile Emotion Europe:
Bea-fon Mobile heeft Mobile Emotion Europe in de arm genomen om voor haar alle sales en marketing activiteiten binnen Europa te verzorgen. Mobile Emotion Europe is gevestigd in Best en is relatief een jonge speler op de Europese markt, maar het managementteam heeft ruime ervaring in de mobiele Telecom sector. `Simplify your life' is de basis van alles, niet alleen in de ontwerpen van de mobiele telefoons maar ook in de bedrijfsvoering en communicatie. Inmiddels is Mobile Emotion Europe met Bea-fon actief binnen 18 landen in Europa.

Over Capestone:
Capestone is als "propositie-distributeur" actief in de Nederlandse telecommarkt. Zij vertegenwoordigt o.a. Huawei en Option voor USB-modems en draadloze routers, Sonim ruggedized phones en Spotmaster track and trace solutions en maakt hiermee proposities voor retailers, e-tailers, MVNO's en dealers. Capestone is een relatief jonge speler die in 2009 een explosieve groei doormaakte.
www.capestone.nl