Vitamines in chocoladevorm


Amstelveen, 20100107 -- Per 1 januari ligt er een nieuwe kindervitamine in de winkels; Maximientje. Een voedingssupplement voor kinderen op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige zoet- of kleurstoffen. Maximientje Multi Choco bevat 19 vitamines en mineralen van hoogstaande kwaliteit. Uniek aan deze multivitamine voor kinderen is dat ze komen in de vorm van een chocolatemuntje. Maximientje is geschikt voor kinderen vanaf 1 ? jaar.

Maximientje Multi Choco bevat 19 vitamines en mineralen ter ondersteuning van de groei en weerstand van het kind. Doordat de vitamine in de vorm van een chocolademuntje komt, vinden kinderen het lekker en nemen het zonder problemen in. In tegenstelling tot veel andere multivitamines voor kinderen is Maximientje volledig gemaakt van natuurlijke vitamines en mineralen. Er komt geen chemische toevoeging, aspartaam of conserveringsmiddel aan te pas. Ook wordt en geen gebruik gemaakt van dierlijke producten, waardoor het past in een vegetarisch voedingspatroon. Maximientje Multi Choco is geen vervanging van een gezonde voedings- en levensstijl.

Maximientje Multi Choco is het eerste product van moederbedrijf Zippy4Kids dat in ons land wordt geïntroduceerd. Na succesvolle introducties in diverse Internationale landen waaronder de Verenigde Staten, is het nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar.
De producten van Maximientje voldoen aan de strengste eisen binnen de farmacie, waaronder een GMP-norm (Good Manufacturing Practices) voor het vervaardigen van medicijnen, een GMP-standaard voor vitamines en voedingssupplementen en ISO 9001:2000 (internationale norm van kwaliteit). Daarnaast zijn alle producten in Nederland getest volgens de meest stringente eisen van TNO en KOAG.

Maximientje is o.a. te koop bij de Vitaminewinkel, DIO Drogisten en de winkels van Gezond & Wel. De advies verkooprijs is ¤ 7,99. Medio 2010 zal Maximientje haar aanbod in Nederland uitbreiden met Maximientje Multi Jelly in de vorm van winegums, en Maximientje Extra Care Siroop.
Kijk voor meer informatie op www.maximientje.nl





Ingezonden persbericht