Legrand catalogus 2010-2011 nu beschikbaar


BOXTEL, 20100107 -- Legrand Nederland uit Boxtel heeft het complete assortiment kabeldraag-systemen, schakel- en verdeelinrichtingen, industriële componenten, schakelmateriaal en datasystemen overzichtelijk gebundeld in één catalogus voor 2010/2011. Deze 850 pagina's tellende catalogus bevat de assortimenten Van Geel, Legrand, Cablofil en Planet Wattohm. Een digitale versie van de catalogus is als e-book eenvoudig te raadplegen via www.legrandnederland.nl.

Legrand Nederland heeft het assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe producten en innovaties. Het volledig vernieuwde pakket kabelgootsystemen en industriële kabelladders Van Geel P31 is de belangrijkste productinnovatie. Gelijk met de introductie van dit systeem is de website www.legrandservices.nl gelanceerd. Deze website bevat veel handige tools voor het converteren en calculeren met de Van Geel P31-systemen.
Het assortiment schakel- en verdeelinrichtingen is uitgebreid met DMX vermogensautomaten, Diazed zekeringhouders en SPX-D veiligheidslastscheiders. Daarnaast is een volledig vernieuwd pakket kunststof en aluminium wandgoten en energiezuilen aan het assortiment toegevoegd en het schakelmateriaal is uitgebreid met spuitwaterdichte en vandaalbestendige componenten. Ook het pakket LCS-datasystemen is volledig vernieuwd.

Opvragen catalogus
Bedrijven kunnen de gedrukte catalogus opvragen via de website (knop documentatie) of bellen naar de afdeling klantenservice, tel. (0411) 65 33 02. De catalogus is ook te downloaden via de website.

Financieel transparant
Legrand Group is genoteerd aan de Parijse beurs. Half december is bekendgemaakt dat Legrand Group aan de top is geëindigd van de jaarlijks gepresenteerde ranglijst van financieel transparante bedrijven, behorende tot deze beurs (SBF 120). Deze ranglijst geeft de objectieve meting weer van de transparantie van de gereglementeerde financiële informatie, die wordt beoordeeld volgens de criteria: gemakkelijk toegankelijk, nauwkeurigheid, vergelijkbaarheid en beschikbaarheid. Legrand Group behaalde de hoogste rating toegekend van 2009, 88 punten op een schaal van 100. De ranking wordt jaarlijks georganiseerd door Labrador, de Franse marktleider in gereglementeerde informatie en de Parijse business school Sciences Po.

Legrand Nederland
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van meer dan 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot één de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal; de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.





Ingezonden persbericht