'Men vs Women DeLuxe' pakt uit met special act DJ Axel Daeseleire

07/01/2010 16:32

NetForce bvba

Het straatbeeld van Gent en omstreken wordt sinds enkele weken weer gedomineerd door affiches met de ondertussen alom gekende leeuw, het logo van Men vs Women. Komende zaterdag, 9 januari ,worden immers honderden feestgangers verwacht in The Temple te Destelbergen voor de volgende editie van dit partyconcept, dat in november vorig jaar zijn 5-jarig bestaan vierde. Parti Parti van de regionale zender AVS was er toen bij om de feestvreugde op beeld vast te leggen (reportage is te bekijken via deze link: http://www.garagetv.be/video-galerij/partiparti/PartiParti__Men_vs_Women_.aspx).

Naar jaarlijkse gewoonte is de januari-editie eentje vol luxe, glamour en glitter. Zo heeft de organisatie heeft deze keer niemand minder dan DJ Axel Daeseleire (gekend van Louis Louise, Matroesjka's, Flikken,..) weten te strikken. Daarnaast zullen ook resident DJ Gene Pole, DJ Miss Ann (La Rocca), DJ Pascal (Cuba Libre) & DJ Tim (5v12 & Dicé) achter de draaitafels staan en de partygangers meenemen in een opzwepende DJ-set. Special dance-acts, co2-blasters, vuurwerk, een spectaculaire countdown, ice-animation en massa's gadgets voor iedereen staan garant voor een unieke feestsfeer.

Wie het graag allemaal nog ietsje luxueuzer wil, kan kiezen voor de VIP-service: bubbels, oesters en hapjes tot 2u, cigars,.. eventueel zelfs mét limo-service (de grootste limousine van België!).

Praktisch:

Deuren openen om 22u.

Toegang: vanaf 16j.

Tickets aan de deur kosten ¤10 ¤, VIP tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25¤ (via reservering op vip@menvswomen.be).

Dresscode: trendy, glamour, casual. Girls, be sexy!

Adres: The Temple - Solariumdreef 5, 9070 Destelbergen.

Meer info:

Thomas Meersschaert,

Tel: 0476/26 26 26

@: thomas@menvswomen.be

http://www.menvswomen.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel