Ingezonden persbericht


KLM verrijkt reiservaring via online lessen in taal bestemming via Myngle

Amsterdam, 7 Januari 2010

KLM gaat de reiservaring van reizigers verrijken door ze de kans te geven de taal van bestemming online te leren. Deze service wordt gestart tijdens de Werelddeal Weken, die vandaag van start zijn gegaan en eindigen na 25 Januari. Gedurende de Werelddeal Weken kunnen klanten profiteren van kortingen op tickets vanuit Nederland naar meer dan 80 bestemmingen.

KLM-klanten krijgen de mogelijkheid voor een gratis proefles en 20% korting op online cursussen van speciaal geselecteerde privé-leraren middels een partnership met Myngle, het wereldwijde online platform voor privé taallessen.

Myngle, uitvoerig beschreven in de December uitgave van KLM -blad Holland Herald heeft momenteel een aanbod van 1,235 taalcursussen in 52 talen , gegeven door 284 privé leraren uit 104 landen.

Lessen worden gegeven middels het virtuele klaslokaal op de website van Myngle, waar leraar en leerling elkaar ontmoeten. "Myngle brengt taallessen naar de student toe, in huis, kantoor of hotel", zegt Marina Tognetti, directeur van Myngle. "Geen reistijden of overvolle klaslokalen meer. Een privé les online brengt de student nagenoeg in het land zelf, en je leert van je leraar nog veel over de cultuur ook" zegt Tognetti.

De kwaliteit van de taallessen wordt door Myngle gegarandeerd aangezien alle leraren een strenge selectie, gevolgd door een training, ondergaan alvorens ze mogen lesgeven. Tevens ontwikkelt Myngle eigen content genaamd "Myngle Programs", een serie cursussen gebaseerd op moderne lesmethoden en de Common European Framework of Reference for Languages(CEFR).

Na de gratis proefles krijgen de studenten van KLM een korting op de cursussen bij speciaal daarvoor geselecteerde leraren. Meer uitleg daarover is te vinden op http://www.myngle.com/klm.


---

For more information, here is 10 things you need to know about Myngle.