NETASQ vindt locale partner en betreedt Indiase markt


BREDA, 20100107 -- NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, betreedt de Indiase markt door samen te gaan werken met Zoom Technologies. De officiële persconferentie werd bijgewoond door Dominique Meurisse, Executive Vice President Sales & Marketing van NETASQ en door Mr. MH Noble, Managing Director van Zoom Technologies. Zoom Technologies India zorgt voor de technische ondersteuning van NETASQ in India. NETASQ koos ervoor om de Indiase markt te betreden vanwege de groeiende economie.

Volgens een recent rapport van Frost and Sullivan groeide de Indiase markt voor netwerkbeveiliging in 2008 meer dan 20 procent en voor de komende jaren wordt een nog grotere groei verwacht. NETASQ richt zich op het midden- en topsegment in de markt voor netwerkbeveiliging, een markt die goed is voor tweederde van de jaaromzet in India.

Dominique Meurisse, Executive Vice President Sales & Marketing van NETASQ, zegt hierover: "India is een van de grootste markten ter wereld. Zelfs in deze turbulente tijden heeft de Indiase economie een indrukwekkende groei geboekt van ruim zes procent terwijl de meeste van de grote economieën in de wereld krompen. De netwerkbeveiligingsmarkt groeit daarnaast ook exponentieel. In het licht van deze twee ontwikkelingen denken we dat het de juiste tijd is om te investeren in India en ons merk ook hier in de markt te zetten. Wij investeren initieel een half miljoen dollar om de markt voor netwerkbeveiliging te betreden met agressieve marketing en om ons merk op een onderscheidende manier te introduceren. Op het moment dat mensen het verschil zien tussen NETASQ en andere aanbieders zal dat resulteren in een grote groei van ons marktaandeel, net als in Europa waar we een top drie speler zijn. We zijn momenteel een pan-India netwerk aan het opzetten met distributeurs en value added resellers (VAR's) die ervaring hebben met netwerkbeveiligingsproducten."

Mr. MH Noble, Managing Director van Zoom Technologies, zegt over de technische ondersteuning:" Wij hebben in India een `state-of-the-art', 24x7, meertalige helpdesk ingericht voor NETASQ ter ondersteuning van haar activiteiten in dit land. Alle vragen met betrekking tot installatie van een product of de implementatie van een functie kunnen worden gericht aan het supportcentrum en worden binnen 24 uur opgelost."

---

Over NETASQ
Met meer dan 50.000 verkochte producten wereldwijd via een distributiekanaal van meer dan 300 partners verspreid in meer dan 30 landen, kan NETASQ zich een belangrijke speler op het gebied van informatiebeveiliging noemen. De oplossingen van NETASQ voldoen aan de behoeften van bedrijven voor een gecombineerde beveiligingsmethode voor netwerkbedreigingen en spam. Voor meer informatie, bezoek www.netasq.com.

Over ZOOM TECHNOLOGIES
Sinds 1996 levert Zoom toekomstvaste en betrouwbare beveiligings- en netwerkoplossingen voor vele soorten bedrijven. Zoom levert complete netwerkbeveiligingsoplossingen met als uitgangspunt dat beveiliging geen add-on is. Zoom biedt een compleet portfolio aan beveiligingsoplossingen: Vulnerability Assessment, Unified Threat Management (UTM), Firewalls, VPNs, Intrusion Prevention / Detection, Content Security, Anti-virus, Anti-spam, Remote Infrastructure Management.





ingezonden perbericht