Gemeente Woudrichem

Cultuurprijs 2009

Ook dit jaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Woudrichem, op vrijdag 8 januari 2010, de Woudrichemse Cultuurprijs uitgereikt worden. De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging of instelling die zich in bijzondere mate heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur binnen en ten behoeve van de Gemeente Woudrichem. Kandidaten kunnen tot uiterlijk 15 oktober aanstaande zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Â
Kent u iemand die zich afgelopen jaar in het bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur? Draag diegene dan voor, voor de Cultuurprijs 2009. Het college van burgemeesters en wethouders kiest uit alle aanmeldingen de winnaar uit. De Cultuurprijs is ieder jaar anders en wordt gemaakt door een lokale kunstenaar.

Â

Kandidaten kunnen schriftelijk worden aangemeld via:

Gemeentehuis Woudrichem

t.a.v. Annemarie de Stigter

Postbus 6

4285 ZG Woudrichem

of per e-mail astigter@woudrichem.nl

Â

N.B. aanmeldingen worden alleen verwerkt indien ze voldoen aan de criteria voor de nominatie cultuurprijs, vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders op 13 mei 2008. Deze criteria kunt u opvragen bij Annemarie de Stigter bereikbaar op 0183-308161 of via de mail astigter@woudrichem.nl.