Gemeente Voorschoten

nieuwjaarsconcert Dorpskerk

8 januari: nieuwjaarsconcert Dorpskerk

Ook in 2010 organiseert de Stichting Cultureel Gebruik Dorpskerk traditiegetrouw haar Nieuwjaarsconcert in de Dorpskerk te Voorschoten. Het concert vindt plaats op vrijdag 8 januari en zal verzorgd worden door het Salonorkest Grandisono, dat voor deze gelegenheid is aangevuld met de Voorschotense pianist Bert Mooiman.

Voor het Nieuwjaarsconcert hoeft u dus niet naar Wenen, maar kunt u gewoon terecht in de Dorpskerk, waar u dan kunt genieten van Dreivierteltakt, Polka schnell en nog veel meer bruisende muziek uit de mondaine beginjaren van de twintigste eeuw. Salonorkest Grandisono is regelmatig te gast op paleis Noordeinde en beschikt over een zeer uitgebreid repertoire, van wals tot tango en van operette tot ragtime. Op deze avond zal onder meer muziek van Strauss, Kalman, Mendelssohn, Brahms en Joplin ten gehore worden gebracht.

Laat u dus deze kans niet ontgaan en begin 2010 met bruisende en wervelende salonmuziek!

Het Nieuwjaarsconcert begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is EUR 12,50; voor "Vrienden van de Dorpskerk" is de toegang gratis.

Nieuwe vrienden
De Stichting Cultureel Gebruik Dorpskerk presenteert met dit concert haar Nieuwjaarscadeau aan haar vrienden. Deze avond biedt ook niet-vrienden de kans om kennis te komen maken, maar dan tegen de geldende toegangsprijs. Een donateurschap biedt echter vele voordelen, waaronder de gratis entree tot dit Nieuwjaarsconcert. Aanmelding als "Vriend van de Dorpskerk" op deze avond betekent dus direct profiteren!

Zie ook www.dorpskerk.nl

* 8 januari 2010