Gemeente Haaren


sociaal raadslieden

Bureau sociaal raadslieden

Vanaf vrijdag 8 januari 2010 start het sociaal raadsliedenwerk van de welzijnsinstelling Delta in de gemeente Haaren met een wekelijks spreekuur.

Buro Sociaal Raadslieden Haaren valt onder de Boxtelse Welzijnsinstelling Delta en helpt inwoners van Esch, Biezenmortel, Haaren en Helvoirt gratis, en desgewenst anoniem, met uw hulpvragen en problemen. De sociaal raadslieden geven gratis advies en informatie over de rechten en plichten bij onderwerpen als arbeidszaken, sociale verzekeringen, echtscheiding, consumentenzaken, erfrecht, wonen, onderwijs en studiefinanciering, belastingen, gezondheidszorg, vrijetijdsbesteding, maatschappelijke voorzieningen enz.

Uw vragen

U kunt bij ons bureau te weten komen hoe de zaken in elkaar zitten, u kunt advies krijgen en wanneer blijkt dat u bij ons niet aan het goede adres bent, wordt u doorverwezen naar de instantie die in dat geval hulp kan bieden. Wij helpen u graag met het invullen van formulieren, opstellen van brieven en bezwaarschriften of bemiddelen met anderen.

Ook kunt u bij ons folders vinden met informatie over allerlei onderwerpen.

Overigens blijft de informatie die u ons geeft onder ons. In veel gevallen kunnen wij uw vragen beantwoorden. Zoniet, dan geven wij adressen van mensen of instanties die uw problemen wel op kunnen lossen.

Inloopspreekuur Buro Sociaal Raadslieden

Iedere vrijdag 10 - 12 uur

Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren

E-mail: bsrhaaren@deltaboxtel.nl