Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



Club JACO New Years Party in Paradiso

29 december 2009

Flyer New Years Party Club Jaco

Om het nieuwe jaar talentvol in te luiden geeft Club JACO een New Years Party op vrijdag 8 januari 2010 in Paradiso! Het programma bestaat uit een aantal optredens en presentaties van onder andere: Dubbel O 7, Danscrew Steelow, Club JACO DJ Battle, Host MC Kimo, DJ's Christal en Revo Rev. Jongerentalentencentrum Club JACO uit Amsterdam Oost richt zich op jeugd en jongeren van 12 tot 24 jaar met activiteiten en projecten op het gebied van muziek, media, theater, dans en events.

Dubbel O 7
Dubbel O 7 is een nieuwe rapformatie uit Amsterdam Oost die heeft meegedaan aan het project "A Trip To Hiphop". Ze hebben een aantal tracks opgenomen in de NFP Studio in Club JACO en met G.i.G. Entertainment een professionele Clip geschoten. Zijzelf en de clip worden die avond met trots gepresenteerd.

Danscrew Steelow
Steelow is een dansgroep die wordt begeleid door Enver Liesdek van Dansinstituut Dejavu, Vanaf 2010 zijn zij aan Club JACO verbonden aan de divisie Dans. Onder het motto `Move Yourself Around With Style!' presenteren zij zich in een combinatie van streetdance, hiphop en pop & lock.

DJ Battle
Voor de derde keer organiseert Club JACO wederom een DJ Battle met vers talent uit eigen workshops met deze keer de dj's Steesko, Zakinho, Bad Habbitz en Calvin John.

Presentatie nieuwe huisstijl Club JACO
Verder die avond de presentatie van de nieuwe Club JACO website en huisstijl. Onderdeel is de postercampagne met het beste talent van Club JACO onder het motto `Talent Is Je Wapen'. Deze campagne wordt gesponsord door woningcorporatie Ymere.

Party Party
DJ Christal en DJ Revo Rev sluiten het programma af met een Vette Party Mix tot in de kleine uurtjes. MC Kimo host iedereen met zijn eigen stijl door de avond. Geen betere manier om 2010 met deze Party te starten!

Club JACO's New Years Party!
Plaats: Paradiso

Zaal open: 22.00 uur

Showtime: 23:00 uur

Kosten: EUR 7,50 incl. lidmaatschap

Programma New Years Party Club Jaco