RTL Group

Realityserie 'De Familie Jackson' toont unieke beelden van de echte Jacksons

Na het binnenhalen van de rechten van de bioscoophit vol Michael Jackson- beelden This Is It, heeft RTL 4 ook de rechten gekocht van de realityserie De Familie Jackson. Deze unieke reeks, die vanaf vrijdag 8 januari te is zien bij RTL 4, schets in zes indrukwekkende afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de familie Jackson. Voor het eerst in hun bestaan laten de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en Marlon, de draaiende cameras toe in hun ongewone levens. Na 40 jaar The Jackson Five en meer dan 250 miljoen verkochte albums, worden de broers achter de schermen gevolgd als zij zich voorbereiden op een nieuw album en jubileumconcert. Tevens laat de realityserie zien wat voor band de bekende broers met elkaar hebben en welke rol de ouders, Joe en Catherine Jackson hebben gespeeld in hun levens. Ook is te zien hoe zij omgaan met het tragische verlies van hun broer Michael en hoe zij hem in ere houden.

You only think you know them De Familie Jackson toont unieke beelden van de échte familie Jackson.

Dubbele uitzending op vrijdag 8 januari tussen 21.30 uur 23.30 uur. Vanaf vrijdag 15 januari tussen 21.30 uur 22.30 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.