Gemeente Woerden

Gemeente stelt per inwoner één emmer strooizand beschikbaar

08-01-2010
Door de heving sneeuwval van de afgelopen weken is de gemeentelijk voorraad strooizout beperkt tot een minimum. Tot op heden heeft de gemeente dit op weten te lossen door het strooien van zand en door te strooien op minder plaatsen.
Dit is echter geen structurele oplossing, omdat het gestrooide zand terecht komt in het riool, zodra de tempraturen omhoog gaan.

In verband met de schaarste aan strooizout en de verwachte gladheid aankomend weekend, stelt de gemeente Woerden met behulp van frima G.W. de Bruyn, het bedrijf dat de strooironders in de gemeente verzorgt, aan alle inwoners van de gemeente Woerden één emmer brekerzand ter beschikking voor het bestrooien van eigen stoep of straat.

Waar?
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen inwoners van de gemeente Woerden gratis één emmer zouthoudend brekerzand ophalen bij het afvalbrengstation aan de Pijpenmakersweg 4 te Woerden. Bewoners dienen zelf een emmer mee te brengen.

Als de vorst aan blijft houden, kunt ook volgende week, tot en met zaterdag 16 januari op bovengenoemde tijden een emmer zout komen afhalen op het afvalbrengstation.

Openingstijden rond feestdagen

Er zijn geen gewijzigde openingstijden