CNPV tekent langetermijn strategische partnerschap met Galip Solar GmbH, een Duits bedrijf 08/01/2010 09:04

PR Newswire

DONGYING, China, January 8 /PRNewswire/ --
CNPV Solar Power SA is een vooraanstaande geïntegreerde fabrikant van zonne-fotovoltaic producten - lopend van het maken van ingots, wafels en cellen tot het assembleren van PV modules. Het bedrijf ontwerpt zeer efficiënte en kosteneffectieve kristallige zonnefotovoltaic modules, vervaardigt deze en levert ze. Het bedrijf kondigde vandaag aan dat het een langetermijn strategisch partnerschap voor de verkoop is aangegaan met Galip Solar GmbH. een projectontwikkelaar en distributeur in Duitsland.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO )

In overeenstemming met de voorwaarden van deze strategische overeenkomst zal CNPV in totaal 60 MWp aan PV modules leveren aan Galip Solar. Dit zal plaatsvinden van 2010 tot 2012 en omvat een geplande levering van 10 MWp in 2010. De resterende 20 MWp en 30 MWp staan op het programma om in respectievelijk 2011 en 2012 geleverd te worden.

"Het doet ons genoegen dat wij dit strategische partnerschap met Galip Solar kunnen aankondigen waarmee wij het bestaande partnerschap verder versterken. Ons strategisch partnerschap met Galip Solar is een belangrijk succes voor ons omdat wij samen gaan werken met een bewezen multiregionale energieontwikkelaar met groeiende kansen in bestaande en opkomende fotovoltaic markten. Dit contract zal helpen bij het opzetten van nieuwe projecten in zonnemarkten als Duitsland, Afrika en Turkije", verklaarden de heer Zhang Shunfu, de CEO van CNPV en B. Veerraju Chaudary, COO van CNPV, CTO & Lid van de Raad van Bestuur samen. "Het doet ons genoegen om onze relatie met een van onze loyale strategische partners, Galip Solar, verder uit te breiden door modules van hoge kwaliteit, eersteklas service en een industrie leidend platform met lage prijzen te leveren."

"Galip Solar GmbH is trots op deze nieuwe strategische
verkoopovereenkomst met CNPV. Wij beschouwen dit als een voortzetting van onze goede relatie met CNPV om hun modules van hoge kwaliteit en eersteklasservice ter beschikking te stellen van onze klanten overal in midden Duitsland", zei de heer Alexander Galip, CEO van Galip Solar.

Over CNPV
CNPV Solar Power SA (NYSE Euronext: ALCNP), is, via zijn volledige dochteronderneming, CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited een vooraanstaand bedrijf voor het vervaardigen van zonnepanelen met meerdere producten dat ingots, wafels, cellen en zonnecellen en zonnemodules maakt en een belangrijke speler is op de zonne-fotovoltaic markt en dat zeer efficiënte en kosteneffectieve aardgebonden kristallige zonne-fotovoltaic modules ontwerpt, maakt en levert. Betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn ingebouwd in onze kristallige zonne-fotovoltaic modules van wereldklasse, die rigoureuze interne testen en externe certificaties (IEC61215, IEC61730, UL, en CE) ondergaan om te zorgen voor topprestatie en veiligheid. Meer informatie is te vinden op: http://www.cnpv-power.com

Over Galip Solar GmbH
Galip Solar GmbH is een bekend bedrijf dat al meer dan vijf jaar actief is in de zonnefotovoltaic industrie. Galip Solar biedt diensten voor eindgebruikers voor ontwerp, projectontwikkeling en installatie van PV systemen, waarbij het gebruik maakt van fotovoltaic modules van hoge kwaliteit van CNPV. Meer informatie is te vinden op:
http://www.galip-solar.de

Contactpersoon:

B. Veerraju Chaudary
COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur
Rechtstreeks telefoonnummer via een landlijn: +86-546-7795053, GSM: +86-13656-473355,
Email: chaudary@cnpv-power.com

Jane Liu, Senior Manager-Investeerderbetrekkingen en Financiën Rechtstreeks telefoonnummer via een landlijn: +86-546-7795078 GSM: +86-15318-358353,
Email: jane.liu@cnpv-power.com

B. Veerraju Chaudary, COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur, +86-546-7795053, GSM: +86-13656-473355, chaudary@cnpv-power.com, of Jane Liu, Senior Manager, Investeerderbetrekkingen en Financiën, Rechtstreeks +86-546-7795078, GSM: +86-15318-358353, jane.liu@cnpv-power.com






-