CNPV ondertekent een langdurig strategisch samenwerkingsverbond met Futech, een Belgische onderneming 08/01/2010 09:48

PR Newswire

DONGYING, China, January 8 /PRNewswire/ --
CNPV Solar Power SA, een geïntegreerde topfabrikant van fotovoltaïsche producten die instaat voor de productie van blokjes, schijfjes en cellen tot het ontwerp, productie en verdeling van assemblages van FV-modules (bijzonder efficiënt en kostenbesparende kristallijne fotovoltaïsche modules), maakte vandaag bekend dat het met Futech BvBa in een langdurige strategische samenwerkingsovereenkomst stapt, een bekende Belgische projectontwikkelaar en distributeur.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO )

Volgens de voorwaarden van deze strategische overeenkomst zal CNPV Futech voorzien worden van in het totaal 60MWp PV-modules tussen 2010 en 2012, met inbegrip van een voorziene levering van 10MWp in 2010. De resterende 20 MWp en 30MWp zijn voorzien om in resp. 2011 en 2012 geleverd te worden. De prijs zal hoe dan ook wederzijds op kwartaalbasis herzien worden als de marktprijs stijgt of daalt in vergelijking met de vastgelegde prijzen.

"Wij maken met trots dit nieuwe samenwerkingsverbond met Futech bekend, en verstevigen zo het bestaande en goed werkende samenwerkingsverbond met Futech. Ons strategisch samenwerkingsverbond met Futech is een belangrijk succes voor ons doordat we onszelf profileren als een beproefde multiregionale ontwikkelaar met toenemende mogelijkheden op bestaande en nieuwe markten voor fotovoltaïsche producten. Dit nieuwe contract zal ons zeker in staat stellen om nieuwe projecten op te starten voor markten voor zonne-energie zoals België, Nederland en Luxemburg," verklaarden de heren Zhang Shunfu, CNPV's CEO en B. Veerraju Chaudary, CNPV's COO, CTO & lid van de Raad van Bestuur. "Wij kijken ernaar uit om onze relatie met een van onze meest loyale strategische partners, Futech, uit te breiden, door hoogkwalitatieve modules, topservice en een geavanceerd industrieel platform tegen lage kostprijs aan te bieden."

"Futech BvBa is trots op deze strategische verkoopsovereenkomst met CNPV. Wij beschouwen dit als een voortzetting van onze goede relatie met CNPV om hun hoogkwalitatieve modules en topservice aan onze klanten in de hele Benelux aan te bieden," antwoorden de heren Ismael Ben-Al-Lal en Pieter Vangeel gezamenlijk, directeuren van Futech.

Over CNPV
CNPV Solar Power SA (NYSE Euronext: ALCNP) is dankzij haar volle dochter- maatschappij CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited een topfabrikant van diverse fotovoltaïsche producten die blokjes, schijfjes, sellen & fotovoltaïsche modules produceert, en een belangrijke aanwezigheid is in de fotovoltaïsche sector, die bijzonder efficiënte en kostenbesparende terrestrische kristallijne fotovoltaïsche modules ontwerpt, produceert en verdeelt. Betrouwbaarheid & persistentie zijn ingebouwd in onze kristallijne fotovoltaïsche modules van wereldklasse, omdat ze aan rigoureuze interne testen en externe certificaties (IEC61215, IEC61730, UL en CE) onderworpen worden, die topprestaties en veiligheid te garanderen. Meer informatie vindt u op de website van CNPV op http://www.cnpv-power.com .

Over Futech BvBa
Futech is een bekende Belgische onderneming en is al meer dan 5 jaar actief in de fotovoltaïsche industrie. Futech biedt de eindgebruiker diensten i.v.m. design, projectontwikkeling en installatie van PV-systemen, met gebruik van hoogkwalitatieve fotovoltaïsche modules van de bekende producent CNPV Solar Power SA. Bezoek de website van Futech BvBa voor meer informatie op: http://www.futech.be

Gelieve voor meer informatie contact op te nemen met:

B.Veerraju Chaudary
COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur
Rechtstreekse lijn: +86-546-779-5053
Mobiel: +86-13656-473355
E-mail: chaudary@cnpv-power.com

Jane Liu, Senior Manager - Investor Relations & Financing
Rechtstreekse lijn: +86-546-779-5078
Mobiel: +86-15318-358353,
E-mail: jane.liu@cnpv-power.com

B. Veerraju Chaudary, COO, CTO & lid van de Raad van Bestuur, +86-546-779-5053, +86-13656-473355 (mobiel), chaudary@cnpv-power.com, of Jane Liu, Senior Manager, Investor Relations & Financing, +86-546-779-5078,+86-15318-358353 (mobiel), jane.liu@cnpv-power.com






-