Gemeente Boarnsterhim


Wethouder Van Beek begint weblog

Wethouder Felix van Beek (o.a. financiën, recreatie&toerisme en volkshuisvesting) is op de website van de gemeente Boarnsterhim gestart met een weblog. Het is de bedoeling dat Van Beek zeer regelmatig schrijft over zijn belevenissen, bedenkingen en bespiegelingen als wethouder en als persoon.

Een weblog is een website in dagboek-stijl, hier en daar aangevuld met links naar andere webpagina's die de schrijver leuk of interessant vindt en waar lezers op kunnen reageren. Wethouder Van Beek wil zijn weblog gebruiken om meer inzicht geven in zijn taken, verantwoordelijkheden, afwegingen en avonturen als wethouder. Een weblog biedt de kans om standpunten toe te lichten, verantwoording af te leggen en interactie met inwoners aan te gaan: lezers kunnen reageren op de weblog en zo hun mening geven over de onderwerpen die de wethouder aansnijdt in zijn berichten.

Van Beek heeft ervaring met het `bloggen': eerder hield hij een weblog of column bij voor gemeenten waar hij destijds werkzaam was (Skarsterlân en Littenseradiel).
De weblog is te volgen door hier te klikken (of via het menu, bestuur & organisatie -> B&W -> weblog Van Van Beek)