Vertrek directeur Hans Gelauff per 31 maart 2010

08/01/2010 12:05

Bruna BV

Algemeen directeur Hans Gelauff vertrekt per 31 maart aanstaande bij Bruna BV. Een week na zijn afscheid zal hij de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar bereiken. Het vertrek van de heer Gelauff is niet een definitief afscheid: op verzoek van de aandeelhouders blijft hij nog een jaar aan als adviseur.

Sinds het aantreden van Hans Gelauff in 2003 is de focus van Bruna bij de franchiseorganisatie komen te liggen. Een groot aantal winkels is sindsdien verkocht aan zelfstandig ondernemers. Daardoor werkt inmiddels zo'n negentig procent van alle vestigingen volgens de Bruna franchiseformule.

Directeur Operations Steven van Wijk: "Hans Gelauff is erin geslaagd de winkelformule te professionaliseren, het rendement te verhogen en de samenwerking met onze ondernemers aanmerkelijk te versterken. We hebben een sterke formule, gemotiveerde en betrokken ondernemers en medewerkers en een ijzersterk geloof in onze toekomst. We zullen Hans niet alleen als kundig retailer, maar vooral ook als fijne collega en zeer prettig mens gaan missen." Voor de functie van de heer Gelauff wordt momenteel een opvolger gezocht.





http://www.bruna.nl