Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
8 januari 2009

Winnaars lustrumeditie Snowevent bekend

300 studenten zijn geselecteerd voor het gratis wintersportevenement van Studenten.net. Het Snowevent is inmiddels een begrip is geworden onder studenten. Ruim zesduizend studenten dongen mee aan acties om een ticket te bemachtigen. Dit jaar vindt het Snowevent plaats van 14 tot en met 18 januari en wordt opnieuw Oostenrijk aangedaan als bestemming.

Een ticket Snowevent geeft recht op vijf dagen wintersport en is inclusief skipas, skilessen, vervoer en overnachtingen op basis van halfpension. Omdat het een lustrumjaar betreft is besloten naar de leukste locatie van de afgelopen vijf jaar te gaan: Axamer Lizum, nabij Innsbruck. De studenten verblijven in Hotel Olympia, direct aan de piste.

Clinics verzorgd door ski- en boardkampioenen
Naast ski- en boardlessen worden overdag ook clinics verzorgd voor de meer ervaren skiërs en boarders. Freestyle skikampioen Wilko Mostert en Nederlands kampioen halfpipe Jody Koenders zullen deze clinics verzorgen. Outdoor organisatie Mauri verzorgt, net als de voorgaande jaren, de ski- en boardlessen voor beginners.

Line-up
De après-ski en het avondprogramma worden verzorgd door dj's Quintino, Gelazer! (MC Lady Bee, Shagspeare en Billy the Klit), DJ Jurgen, Giant Kicks, Steff da Campo, de Godenzonen, Jody Koenders, DJ Trunks en MC Marboo en de bands Memphis Maniacs en Starkoo.

Tickets waren niet te koop, maar alleen te winnen. De geselecteerde studenten hebben hun kaarten bemachtigd door zich in te schrijven voor acties van sponsoren of op de website van het Snowevent. Meer informatie over het Snowevent en de acties die draaiden is te vinden op http://www.snowevent.nl


- einde persbericht -

Over Studenten.net
Studenten.net is sinds 1998 de grootste website voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 273.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.