Gemeente Geldermalsen

Let op advertentieverkoop gemeentegids Geldermalsen

Alleen uitgeverij De Kleine Media uit Schagen heeft een contract voor de officiele gemeentegids Geldermalsen. Vraag om de actuele acquisitiebrief bij advertentieverkoop.

In het Nieuwsblad Geldermalsen van 3 december hebben wij gemeld dat de officiele gemeentegids Geldermalsen uitgegeven wordt door De Kleine Media in Schagen. Let u dus op wanneer u benaderd wordt om een advertentie te plaatsen in de gemeentegids Geldermalsen.

Vrijdag 8 januari hebben wij bericht van ondernemers ontvangen dat er door City&Tours promotions advertenties verkocht worden voor een gemeentegids. Deze gids wordt niet door de gemeente Geldermalsen uitgegeven.

Bericht uit Nieuwsblad Geldermalsen 3 december

Nieuwe uitgever gemeentegids Geldermalsen
Het college van B&W heeft op 1 december 2009 besloten voor de eerstvolgende uitgave van de gemeentegids Geldermalsen (uitgave 2010-2011) te gaan samenwerken met een nieuwe uitgever, De Kleine Media uit Schagen.

De gemeentegids is niet compleet zonder advertenties van winkeliers, bedrijven en instellingen uit de gemeente Geldermalsen. Aan de ene kant voorzien zij hierdoor in een informatiebehoefte en aan de andere kant leveren zij hierdoor ook een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de gids.

De productie en de advertentieacquisitie voor de gemeentegids wordt voor de gemeente Geldermalsen uitsluitend verzorgd door De Kleine Media uit Schagen. Aan andere soortgelijke uitgaven verleent het gemeentebestuur geen enkele medewerking.

Het gemeentebestuur is ervan overtuigd, dat met de keuze voor De Kleine Media de gemeentegids een belangrijke kwaliteitsimpuls zal kunnen ondergaan en dat hetzelfde zal gelden voor de digitale uitgave die op de gemeentelijke website http://www.geldermalsen.nl/ te vinden is. De eerstvolgende gemeentegids wordt in juli 2010 huis aan huis bezorgd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Communicatie, tel. (0345) 586 611.


---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258