Gemeente Valkenswaard

denken mee over afvalinzameling

Inwoners denken mee over afvalinzameling

Eind oktober van vorig jaar hebben alle huishoudens in Valkenswaard een vragenlijst van de gemeente ontvangen over afvalinzameling. Hierin konden inwoners aangeven in welke mate zij tevreden zijn over de huidige afvalinzameling. Daarnaast werden vragen gesteld over de inzameling van plastic verpakkingsafval dat in 2009 ingevoerd is.

Begin november stroomden de antwoordenveloppen binnen. Wethouder G. Adams van milieu was zeer verheugd: "Fantastisch dat ruim veertig procent van de huishoudens de enquête heeft ingevuld. Ik ben zeer benieuwd naar de uitslag. Ik hoop de resultaten binnen korte tijd kenbaar te maken aan de inwoners. De resultaten worden uiteraard meegenomen bij het nieuw op te stellen beleid."

Begin februari wordt de uitslag van de enquête gepubliceerd in onder andere de gemeentepagina van de Kempener Koerier en op de website van de gemeente Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Beaumont, beleidsmedewerker Beleid en Strategie van de gemeente Valkenswaard, telefoonnummer: (040) 2083 411.