Politie Zeeland


Politieberichten Zeeland 8 januari 2010

O-042-2010 Auto in de sloot, Eede
Op de Lievestraat is vrijdag rond 09.45 uur een auto in de sloot gegleden. De twee inzittenden, twee vrouwen van 40- en 16- jaar uit Terneuzen, bleven ongedeerd.
Door gladheid op de weg was de auto de sloot ingegleden en moest door een sleepdienst eruit worden getakeld. De auto had geen schade opgelopen.

W-043-2010 Hennepkwekerij in woning, Vlissingen
In een woning aan de Sandenburg is vrijdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt.
Toen agenten rond 09.00 uur bij de woning aanbelden, werd de deur opengedaan door de bewoner. Na het tonen van een machtiging, namen de agenten een kijkje in de woning. Op zolder werd een in werking zijnde hennepkwekerij, verdeeld over twee kamers, aangetroffen van in totaal 319 oogstrijpe planten. De bewoner werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor.
Door de Delta werd vastgesteld dat alle elektra, die nodig was om de kwekerij te laten draaien, buiten de meter om werd afgenomen. Door de Delta werd dan ook aangifte gedaan van diefstal stroom.
Medewerkers van gemeente Vlissingen kwamen ter plaatse en hebben de kwekerij ontruimd. Alle planten en apparatuur zal worden vernietigd.