Gemeente Leidschendam-Voorburg


Klanten STN Zorg ontvangen onjuiste brief van TSN

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft op 1 april 2009 een contract afgesloten met 7 zorgaanbieders waaronder STN Zorg voor hulp bij het huishouden. Recentelijk werd bekend dat STN Zorg onder financiële druk stond. Op 21 december jongstleden is door de rechtbank Den Haag een faillissement uitgesproken voor STN Zorg. Door het faillissement heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg besloten de tachtig voormalige klanten van STN zorg onder te brengen bij de zes gecontracteerde zorgaanbieders.

Deze week hebben de klanten een brief ontvangen van de gemeente waarin staat welke zorgaanbieder in de toekomst hulp gaat leveren. De genoemde zorgaanbieder neemt binnenkort contact op voor het inplannen van de zorg.

De gemeente heeft gehoord dat de voormalige klanten van STN zorg ook schriftelijk zijn benaderd door TSN waarin zij zich voorstellen als de nieuwe zorgaanbieder. Deze berichtgeving is onjuist aangezien de gemeente geen contract heeft met TSN.

De gemeente Leidschendam-Voorburg distantieert zich volledig van deze misleidende brief en werkwijze. Mensen die vragen hebben over de brief van de gemeente of van TSN kunnen contact opnemen met het Zorgloket op telefoonnummer 14070.