Koninklijke Maatschappij Hamburger BV neemt Hadeg Deventer BV over

08/01/2010 15:39

Koninklijke Maatschappij Hamburger B.V.

Koninklijke Maatschappij Hamburger BV te Arnhem en Hadeg Deventer BV, met vestigingen in Deventer en Almelo, hebben overeenstemming bereikt inzake de overname van alle Hadeg handelsactiviteiten. De overname omvat de groothandelsactiviteiten en de beide showrooms. Hadeg en Koninklijke Maatschappij Hamburger zijn bijzonder content met deze voor beide partijen belangrijke strategische zet.

In een markt welke de laatste jaren sterk onderhevig is aan veranderingen, is het belangrijk om posities verder te verstevigen, uit te bouwen en waar nodig ook te verwerven.

Koninklijke Maatschappij Hamburger BV

Is een Holdingmaatschappij van diverse front-office bedrijven welke met name actief zijn binnen de installatie- en bouwsector. Het totale omzetvolume bedraagt meer dan 100 miljoen euro op jaarbasis. Middels haar logistieke organisatie, Netlog BV, hebben alle bedrijven binnen de groep de beschikking over een diep en breed assortiment artikelen met daarnaast

een landelijke dekking.

Hadeg Deventer BV

Is reeds jaren succesvol op de woningmarkt met betrekking tot nieuwbouwprojecten, renovatie en duurzame energie. Daarnaast vervult zij als groothandel een belangrijke rol op de regionale installatiemarkt. Onder andere op het gebied van projecten is Hadeg een belangrijke aanvulling op alle reeds bestaande handelsactiviteiten.

Groei en waarborging

Koninklijke Maatschappij Hamburger BV kan daarmee verder doorgroeien naar een toonaangevende landelijke aanbieder van onder andere sanitair, installatiematerialen, verwarming en klimaatbeheersing, leidingsystemen, dakbedekking, elektrotechniek en bouwmaterialen. Daarnaast zal Hadeg middels deze overname haar assortiment en verzorgingsgebied fors uit kunnen breiden.

Hadeg Deventer BV blijft een zelfstandige werkmaatschappij.

Een en andere zal, naast alle positieve effecten, geruisloos plaatsvinden waarmee de relatie tussen Hadeg, haar medewerkers en de bestaande relaties gewaarborgd is. De heer E.A.J. Havekes blijft de directie voeren bij Hadeg.





http://www.hadeg.nl