St. Pensioenfonds Grontmij - nieuwe aandeelhouder Q-Park NV

08/01/2010 16:48

Q-Park N.V.

Vrijdag, 8 januari 2010 - Maastricht, Nederland

Q-Park NV heeft onlangs Stichting Pensioenfonds Grontmij als nieuwe aandeelhouder mogen verwelkomen. Zij bevestigen hiermee het vertrouwen in de positieve ontwikkeling en lange termijn visie van Q-Park. Met de toetreding van Stichting Pensioenfonds Grontmij wordt het solide financiële kader van Q-Park benadrukt en de onderlinge synergie van Q-Park aandeelhouders versterkt.

Over Stichting Pensioenfonds Grontmij

Stichting Pensioenfonds Grontmij is het pensioenfonds van Grontmij en vertegenwoordigt de lange termijnbelangen van haar leden. Grontmij is het derde grootste adviesbureau in Europa op het gebied van duurzaam design en engineering en beursgenoteerd op Euronext. Grontmij heeft een uitgebreid netwerk van kantoren in België, Denemarken, Duitsland, Nederland, Polen, Zweden, Groot Brittannië en Ierland en voorziet in engineering en design diensten wereldwijd.

Ward Vleugels, voorzitter raad van bestuur Q-Park

"De duurzaamheid en lange termijn visie van Stichting Pensioenfonds Grontmij past uitstekend bij de visie en missie van Q-Park. Wij zijn dan ook zeer verheugd over hun vertrouwen in onze kwaliteit en toekomst".

Over Q-Park

Q-Park behoort tot de top 3 van de Europese parkeerondernemingen, met parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een mixvorm daarvan. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren en heeft een portfolio van meer dan 800 000 parkeerplaatsen. Q-Park heeft kantoren in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.





http://www.q-park.com