Gemeente Wervershoof


Wervershoof informeert snel via Twitter

Twitter logo Wervershoof verstuurt vanaf januari alle nieuws- en persberichten ook via Twitter. Op deze manier wil de gemeente op een snelle manier nieuwe doelgroepen bereiken.
Zodra een nieuwsbericht wordt uitgegeven, plaatst de gemeente een link op Twitter. Soms ook met een foto, die kan worden aangeklikt in de Twitterpagina via 'my twitter page'. Deze berichten zijn voor alle `volgers' van de gemeente te ontvangen. Van daaruit kunnen zij doorklikken naar het volledige nieuwsbericht op de website. Vooralsnog is Engels voor twitteraars de voertaal. In de toekomst zal ook een Nederlandstalige Twitter beschikbaar zijn.

Wat is Twitter precies?
Via Twitter is het doen en laten van personen en organisaties te volgen via korte berichten van maximaal 140 karakters. Deze kleine berichten worden ook wel 'tweets' genoemd. Hulpmiddelen daarbij zijn onder andere sms, e-mail of rss.
De dienst werd opgericht in 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zo'n 30 medewerkers. De dienst heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld.

Lees meer over de mogelijkheden van Twitter, ondermeer met de mobiele telefoon. Let wel op de kosten voor mobiel gebruik.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171