Online wintersportspecialist profiteert van crisis

08/01/2010 18:02

BIZZ Travel B.V.

Groningen, 8 januari 2010 - Online reisorganisatie Bizztravel profiteert deze winter van de crisis in de reisbranche. Volgens brancheorganisatie ANVR daalde het aantal wintersporters met 12% ten opzichte van vorig jaar. Bizztravel wintersport groeit daarentegen fors.

De traditionele reisbureaus klagen steen en been: deze winter gaan tienduizenden Nederlanders minder op wintersport dan vorig jaar. Een groot deel van de wintersporters laat bovendien het reisbureau links liggen en zoekt op het internet naar een geschikte wintersportreis. Online reisorganisaties zoals Bizztravel wintersport profiteren hier optimaal van.

Record aantal boekingen

"De eerste week van 2010 kent een vliegende start. De bezoekersaantallen op www.bizztravel.nl verdubbelen en het aantal boekingen stijgt naar recordhoogte", vertelt Jacco Tas, commercieel directeur bij Bizztravel. "De consument wacht met boeken tot vlak voor vertrek. Bij de keuze van een skivakantie zijn sneeuwcondities en prijs doorslaggevend", aldus Tas.

Over Bizztravel wintersport

Bizztravel is een van de merken van de BIZZ.COM Travelgroup, al bijna 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de reisbranche. Naast het merk Bizztravel, voert de BIZZ.COM Travelgroup de merken Beachmasters Jongerenreizen, Ferio vakanties en Skistuds.





http://winter.bizztravel.nl

http://www.bizztravel.nl